The Walking Dead

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Денешнава епизода... Фак! Знам дека се жалев што некои епизоди се досадни, ама сепак...

А до дечкото горе што се истрча за спојлерот, видов дека гледа Alcatraz. Ја не гледам повеќе, ама на интернет ќе пратам да начекам некои спојлери од таа серија. Тие спојлери ќе гледам да завршат во неговото сандаче. No hard feelings

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Само едно ќе кажам. Наредната епизода ќе биде сексоини. Финале е. Башка шо се ќе се дешаваат многу гадни ствари. И да, уште не ми е јасно како може некој што не е каснат и изгребан, да стане кретенче?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Само едно ќе кажам. Наредната епизода ќе биде сексоини. Финале е. Башка шо се ќе се дешаваат многу гадни ствари. И да, уште не ми е јасно како може некој што не е каснат и изгребан, да стане кретенче?
Ако е да се верува на википедиа на стрипот секој што ќе умрел без разлика дали бил изгребан или каснат станувал зомби.....

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ако е да се верува на википедиа на стрипот секој што ќе умрел без разлика дали бил изгребан или каснат станувал зомби.....
I don't even....

Има многу работи за дообјаснување... како прво непознато е и како е почната инвазијава, па сега и ова? Мислам... како???
Инаку прејака епизода, се искупија за сите досадни епизоди оваа сезона.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Абе според стрипот многу работи се различни ама којзнае шо и како се десило у меѓувреме со Шејн.

I don't even....

Има многу работи за дообјаснување... како прво непознато е и како е почната инвазијава, па сега и ова? Мислам... како???
Инаку прејака епизода, се искупија за сите досадни епизоди оваа сезона.
Во Torn Aparts го имаш почетокот иако не е познато вирусот (ако воопшто е вирус) како се раширил и слично.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ау, премногу јака епизода. :cuc:

Наредната мислам ќе биде уште појака, со оглед дека е последна од 2та сезона.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Леее зашто само 45 минути трае ?!?!??!?!!?!?
Стварно јака епизода......:D

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Леее зашто само 45 минути трае ?!?!??!?!!?!?
Стварно јака епизода......:D
Последните мигови од епизодата навестуваат одлична завршница на втората сезона
добро што почнаа да си спремаат резерви на храна и вода, ќе им треба :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
епиккккккккккккккк
иначе среќа тотално заборавив на тоа марик што го пиша, иначе дека немаше да барам да те банираат од интернет.

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
547
Поени од реакции
328
cekaj malku so se sluci so zatvorenikot,dali e toj zombito so go ubi kosookiot,mnogu star i krupen mi deluvase,ova so se desi so sejn ,dali i rik e zarazen neso za glava mi se drzese,dali od maka za kolegata dali i on e zarazen,tie skrin sotovite dali on gi imase ,baska milion zombi idat nakaj farmata ,finaleto ke bide u picku mater

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
епиккккккккккккккк
иначе среќа тотално заборавив на тоа марик што го пиша, иначе дека немаше да барам да те банираат од интернет.
Да не сакаш и за следната да ти кажам како ќе биде? :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ептен јако ќе биде финалето. Во недела може во живо да го гледам, колку да не чекам. Финтата е што луѓето започнаа да се заразуваат без гризање. Сигурно нешто такво му кажа на Рик научникот од CDC.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
да и ја тоа думам... се десил некој баг со вирусот, почнал да се шири без гризење
него што точно се деси позади дрвото, и шејн како да испушташе чудни крици..

треба да се гледа на ново серијава

Kajgana Shop

На врв Bottom