Nice try.Драги форумџии чест ми е да ви најавам дека на денешен ден 10.03.2012 година излезе целосната верзија од Diablo 3,играта можете да ја најдете единствено на овој торент сајт, на кој претходно треба да се регистрирате доколку сакате да влезете, но секако тоа е бесплатно.
ај пробај сега претходно не го даде оти го напишав со wwwNice try.
Амам бе 2012 година е. Бегај.Драги форумџии чест ми е да ви најавам дека на денешен ден 10.03.2012 година излезе целосната верзија од Diablo 3,играта можете да ја најдете единствено на овој торент сајт torrentvault.org, на кој претходно треба да се регистрирате доколку сакате да влезете, но секако тоа е бесплатно.
Дете сакаш верувај сакаш не твое си е,но запомни јас тоа што го напишав не го напишав за мене туку за другите, ако сакав нештото да си го зачувам за себе тогаш воопшто немаше ништо да пишувам во врска со тоа како и од каде ја добив играта,а ти велам ја добив од сајтот кој што го напишав пред малку,а го користам веќе две години оти е стварно најдобар и секогаш прв дознава за игрите,но очигледно вие не сте биле ни за да ви се помогне ниту да ви се каже нешто.Јас ти го избришав, нема потреба од спамирање за сајтови - играта ја нема на TL, не пак на другиве сајтови.
Ја што имам ануал пасс на вов не знам ништо за излагање на диабло 3....ти викаш више ја имало на торент, ај не ме заебавај.Дете сакаш верувај сакаш не твое си е,но запомни јас тоа што го напишав не го напишав за мене туку за другите, ако сакав нештото да си го зачувам за себе тогаш воопшто немаше ништо да пишувам во врска со тоа како и од каде ја добив играта,а ти велам ја добив од сајтот кој што го напишав пред малку,а го користам веќе две години оти е стварно најдобар и секогаш прв дознава за игрите,но очигледно вие не сте биле ни за да ви се помогне ниту да ви се каже нешто.
Па нормално уште кога е хакната бе дете мисли малце со главата ццц како ќе знаеш кога ни тие од близард не знаат што се прави зад нивниот грб и кој се им ја земал играта.Ја што имам ануал пасс на вов не знам ништо за излагање на диабло 3....ти викаш више ја имало на торент, ај не ме заебавај.
Така тоа се хакнуало игра од близзард што е објавена пред 5 години ... Ај бе иди пери мозок на некој американски форум.... не ме фарбај мене овде кој цел живот играм игри од близзард. Ќе те прашам за една година кој ке остане само диабло 3 единствена игра без крак. За бф3 и мв3 излезе крак еден ден пред релеасе... дај не ме дупиПа нормално уште кога е хакната бе дете мисли малце со главата ццц како ќе знаеш кога ни тие од близард не знаат што се прави зад нивниот грб и кој се им ја земал играта.
Така се хакнуело а како се хакнуело тогаш сите други игри и филмови знаеш ли што се тие од близард случајно богови да не се и живеат на планината Олимп за да неможе да им се хакнат игрите цццТака тоа се хакнуало игра од близзард што е објавена пред 5 години ... Ај бе иди пери мозок на некој американски форум.... не ме фарбај мене овде кој цел живот играм игри од близзард.
Неможе чуек на крај да излезе со тебе. ти или си некој тежок хакер или си многу прост и пробуаш да напраеш реклама на сите за торенти што треба да се регистрираш. Дискусијава е завршена, диабло 3 уште нее пуштена, ни хакната, ни ја има на торент.Така се хакнуело а како се хакнуело тогаш сите други игри и филмови знаеш ли
Не сум ни хакер ни прост јас сум само Чуек еј готово крај на дискусија извинете што само сакав да помогнам.ЧАОСНеможе чуек на крај да излезе со тебе. ти или си некој тежок хакер или си многу прост и пробуаш да напраеш реклама на сите за торенти што треба да се регистрираш. Дискусијава е завршена, диабло 3 уште нее пуштена, ни хакната, ни ја има на торент.