(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Епа на МТВ ќе си. Ваљда не е толку лош... :toe:
не си го слушал затоа така викаш. типот ќе коментира 5 мин после ќе земе пауза едно 10 минути и после продолжува.
барем додека гледав на мтв така беше. сеа нз. може и бетер да е.
П.С. а + коментаторите од хрт на стадион се.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Сеа ми е многу страв со В.Хем (по 3-4 пат кажувам)! 1.20 е коеф за 1, појаки сме, ама многу ми е страв!!!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Јас гледам и на МТВ и на ХРТ ( обично за резултати низ фудбалот ), но сепак мислам дека доколку се одбираат коментаторите, најдбар е коментаторот, т.е. коментаторите на ОБН, тоа е невероватно, низ фудбалот ќе кажат некој виц или нешто слично. :)
На ОБН се стварно супер, и ние да имавме еден таков супер ќе беше :)

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Сеа ми е многу страв со В.Хем (по 3-4 пат кажувам)! 1.20 е коеф за 1, појаки сме, ама многу ми е страв!!!
Оти сме под притисок и навивачите и фудбалерите.
Само опуштено и ке ги здрцаме

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Тони ќе му ја земе Ballon d'Or на Роналдо?

Според италијанските медиуми Luca Toni може да му ја земе на Cristiano Ronaldo наградата Ballon d’Or, доколку Италија го освои Европското Првенство.

Cristiano Ronaldo е најголем фаворит за освојување на оваа титула по прекрасната игра за Манчестер Јунајтед, и 38те гола. Како и да е, во Италија се зборува дека оваа награда може да ја добие и Luca Toni доколку Италија има успех на Европското Првенство.
Тој има исто така одлична сезона во Баерн Минхен и е најдобар стрелец во Бундес Лигата и во Купот на УЕФА, а има вкупно 36 голови.
Тој веќе има освоено еден трофеј оваа година, ДФБ Купот, и е на поен до освојување на Бундес Лигата, а игра и во полуфиналето од Купот на УЕФА.
Во минатото се гледаше кој игра добро на големите интернационални натпреварувања, а големо значење имаа и наградите за Светски и Европски фудбалер на годината.
Ова се докажува кога во 2002 Бразил го освои Светското Првенство, Роналдо ја доби наградата, и во 2006 кога Италија го освои светското првенство Канаваро ја доби, и покрај извондредната сезона на Роналдињо.
Во италијанските медиуми исто се шпекулира дека К. Роналдо има слаб перформанс на важните натпревари, се мисли на натпреварите во Лигата на Шампионите.
Доколку Роналдо го предводи Манчестер Јунајтед до освојување на Премиер Лигата и Лигата на Шампионите наградата ке биде негова, но доколку не успее ке има проблеми кај гласачкото тело.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Тони ќе му ја земе Ballon d'Or на Роналдо?

Според италијанските медиуми Luca Toni може да му ја земе на Cristiano Ronaldo наградата Ballon d’Or, доколку Италија го освои Европското Првенство.

Cristiano Ronaldo е најголем фаворит за освојување на оваа титула по прекрасната игра за Манчестер Јунајтед, и 38те гола. Како и да е, во Италија се зборува дека оваа награда може да ја добие и Luca Toni доколку Италија има успех на Европското Првенство.
Тој има исто така одлична сезона во Баерн Минхен и е најдобар стрелец во Бундес Лигата и во Купот на УЕФА, а има вкупно 36 голови.
Тој веќе има освоено еден трофеј оваа година, ДФБ Купот, и е на поен до освојување на Бундес Лигата, а игра и во полуфиналето од Купот на УЕФА.
Во минатото се гледаше кој игра добро на големите интернационални натпреварувања, а големо значење имаа и наградите за Светски и Европски фудбалер на годината.
Ова се докажува кога во 2002 Бразил го освои Светското Првенство, Роналдо ја доби наградата, и во 2006 кога Италија го освои светското првенство Канаваро ја доби, и покрај извондредната сезона на Роналдињо.
Во италијанските медиуми исто се шпекулира дека К. Роналдо има слаб перформанс на важните натпревари, се мисли на натпреварите во Лигата на Шампионите.
Доколку Роналдо го предводи Манчестер Јунајтед до освојување на Премиер Лигата и Лигата на Шампионите наградата ке биде негова, но доколку не успее ке има проблеми кај гласачкото тело.
Добар е и Тони.. :Dzver:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честитки за пласманот во финале!
Без некоја фантастична игра но Манчестер знаеше шо сака.

И Чомбе, некни малку ви беше лекцијата, сега уше една сакате?:)
Поздрав и се надевам се гледаме на 21 мај во Москва.
Nekni se odmaravme za barsa, protiv vas togas kompletni ke sme:helou:

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Cestito pobeda momci!!! Sega da gi otepame Celzi ili pa use poubavo Liverpool vo finale!!! West Ham here we come!!!

MANCHESTER UNITED

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
Честито финале и титула....навивам за вас понатаму

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
зашо на сколо бе у сабота ?:pos:
pa dodeka vie odevte naskola cel mart nie bevme na strajk.4 nedeli bevme na protest i izgubivme mnogu casovi taka da morat del od niv da se obrabotaat.zatoa odime naskola,ama ja izgleda nema da odam zasto Man U mi igra vo toj termin.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom