(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Абе не ме вади од такт да ти ебам глупиот, да ти ебам. Иди жали се во други фан клубови, го упропастуваш овој бе кретену!
Плачиииииии
Ред Девил не сери не сум за Барселона туку за Реал копиљ :k*r:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Одиме за Москва. Ај да видиме утре кој ќе ни е противникот.
Денеска супер одиграа сите момци, верувам да беа Руни и Видич во составот ќе одигравме уште подобро, без да им дадеме шанси на крајот да не потопеа. И ноктите на нозете ги изедов во 90 минута.
Рио- супер игра, во феноменална форма е, денекса онака капитенски си ја заврши работата.
Тевез - Секоја чест, трчаше и во 90 минута, како само да почнал натпреварот.
Евра- Верувале или не не му ги скрши нозете на Меси како што предвидуваа каталонците. На крајот малку театар, меѓутоа и тој одлично одигра.
Браун- И тој одлично одигра во партнерството со Рио, ама мене не ми е сигурно кога е во него топката.
Роналдо- одлични пасови, можда не даде гол, но покажа дека сепак тимот игра не играчот
Сколс и Керик- Царови на средината. Сколс со голот мислам дека обезбеди место на најавната шпица за ЛШ догодина
Парк- Трча се бори, многу вреден играч, си работи се по планот. А и тредицијата си ја продолжи денеска
Нани- Се гледа неговиот стил на игра и темперемент, ме потсеќа на Роналдо кога дојде, премногу сака, сака сам да одигра да направи нешто, но ова му е сезона на адаптација и како новак во Јунајтед одлично се снајде.
Харгривс и Ван дер Сар- Одлично како по обичај. Едноставно може да се потпреш на овие момци во одбраната. Ѕверови
Ајде овој триумф треба да ни влијае психолошки и да ги земеме шесте бода и да си обезбедиме титула во Премиер.
Поздрав

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ како рипав и урлав самооо а судијата ми го извади срцето толку јако чукаше уште фалеше во рака да ми падне :)нека ни е ЧЕСТИТОООО ФИНАЛЕТО И ДА ОСВОИМЕ 2 ТИТУЛИ СЕА поззз ѓаволиии

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
abe odejte srceto ke mi zastanase ama vazno FINALE MOSKVA ooouu nogo jaka utakmica neznam kak ke spiim vecer od radost poz do GAVOLITE i site fanovi na MANCHESTER UNITED
Ух добро е жив сум.Ги кренав на нозе сите комшии, урлав ко ненормален ама вредеше.Срцето 100 на саат ми лупаше швабана дури свирна!
хехехехехе................

Нема вечерва спиење до касно !!!
ДА ДА Вечерва ќе ги збудалуваме комшиите и ке урламе насекаде ....кој ги е** сити други.......ние сме навивачи на шампионот.

Благодарност до играчите кои ни ја донесоа оваа радост...честитки и за Барса и тие се добар тим...се носеа добро...нема зошто да се срамат,едноставно денеска беше невозможно некој да не спречи во нашето славје!!

Манчестер Јунајтед -синоним за голема љубов !!
Едноставно е нели.......
.....Forever and Ever.......we will follow the Boys........ of Man United!!

-The world is not enough, for this Big Love !!-

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Англиско финале ќе гледаме значи :) а да не знае некој од прилика кога би требало да биде финалето?

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
На среќа тепаате ви го поклонија голот се надевам дека нема да имате среќа и во финалето.
кој ни го поклони голот???? господ????
тоа каков шут беше 2 голмана не можеа да го одбранат!!!
овој сколс од 100 шута еден погодува ама тој еден вреден е као планина!
иначе за пласманот немам што да кажам освен дека дечките одиграа маестрална партија.
го пцуев судијата матер да му ебам, додека не свирне срцево 300 на саат ми лупаше.
:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Англиско финале ќе гледаме значи :) а да не знае некој од прилика кога би требало да биде финалето?
21 Мај 2008, Среда, 20:45 часот почеток на утакмицата, 20:15 почеток на специјална програма на МТВ 1. Коментатор останува да се одбере од МТВ, но највероватно денешниот.. ич не ми текнува името.. ај ако се сетам едит ќе праам.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
21 Мај 2008, Среда, 20:45 часот почеток на утакмицата, 20:15 почеток на специјална програма на МТВ 1. Коментатор останува да се одбере од МТВ, но највероватно денешниот.. ич не ми текнува името.. ај ако се сетам едит ќе праам.
А јас имам матурска тој ден. Ќе гледам во кујната на хотелот со келнерите :vozbud:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
честито победа џаволи!!!! ајде, претпоставувам со челзи ќе сме во финале, па, да ги испогазиме во москва! утре само сакам да гледам добар фудбал, не некој досаден и монотон.

НАПРЕД ШАМПИОНИ, НАПРЕД ЈУНАЈТЕД!!!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
честито победа џаволи!!!! ајде, претпоставувам со челзи ќе сме во финале, па, да ги испогазиме во москва! утре само сакам да гледам добар фудбал, не некој досаден и монотон.

НАПРЕД ШАМПИОНИ, НАПРЕД ЈУНАЈТЕД!!!
Уште една слика за твојот потпис.

Attachments

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom