(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за пласманот во финале!
Без некоја фантастична игра но Манчестер знаеше шо сака.

И Чомбе, некни малку ви беше лекцијата, сега уше една сакате?:)
Поздрав и се надевам се гледаме на 21 мај во Москва.
Не сакаме неискрени честитки, сепак фала за обидот.
Некни беше лекцијата? Тоа не беше најдобриот тим, тоа не беше Манчестер, тогаш имавме тренинг за денеска.

Него...
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

abe odejte srceto ke mi zastanase ama vazno FINALE MOSKVA ooouu nogo jaka utakmica neznam kak ke spiim vecer od radost poz do GAVOLITE i site fanovi na MANCHESTER UNITED

Браво. Одлична игра во одбрана и одличен среден ред. Не поминавте нас и сакам да победите во финале. Кога неможеше Барса да оди во Москва, нека победи таму нејзиниот противник. Уште еднаш браво за одличното издание.

Не сакаме неискрени честитки, сепак фала за обидот.
Некни беше лекцијата? Тоа не беше најдобриот тим, тоа не беше Манчестер, тогаш имавме тренинг за денеска.

Него...
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Аааа сега ќе плачам:)
Ако си навивам за Челзи значи оти нејчам да ви честитам?
Појче сакав БАрса да оди во финале, ама на победнико секогаш пружам рака и му честитам.:pipi:
Како и да е, ќе видиме во Москва кој бил во право, ти или ја за второво болдирано. (секако ако помини и Челзи):tv:

Ух добро е жив сум.Ги кренав на нозе сите комшии, урлав ко ненормален ама вредеше.Срцето 100 на саат ми лупаше швабана дури свирна!

GLOOOOORY GLOOOOORY MAN UNITED
ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
и ШАМПИОНИ ШАМПИОНИ! :) :) :) :) :)

притисокот ми се качи од овој судијата се додека не свирна...ќе ме носеше на душа мамата негова! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Messi сега може само да си го меси патлакот во авионот назад! со таквото остана во раката! :)

Бате ај аман колегата твој ме банира за истото што сега го правиш, полека :) Фала за честитките.

најискрени честитки!! :je:
се радвам за сестра ми и некои драги личноси шо се за манчестер :pipi:
искрено заслуживте!

иначе ЅВЕРСКИ ГОЛ! :aplauz:

ajde cestito neka ni e i veke godinava sme spremni za dvojnata kruna.eve poklon od Man U do Chombe i koj imat rodenden za finaleto.ako saka poklon od Man U neka kaze:):).pozz

Судијана срцето од гради ми го извади, не дишев последните 2-3 минути.
Да, ќе заборавев, ѕверот на мечот:
f_PaulScholesm_b68a768.jpg

Ај честито, белки ќе се паднете со Челси, тоа ќе биде фудбалски празник.

oleeeeeeeeeee ideme vo finale i tepame i vo finale. cestitki. i golem pozdrav do zverot skols :olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::devil3::nerv:

i povtorno mancester srekno vo finaleto ... ali ok ... do sega so sreka ... u MOSKVA ke gi kazni gospod

Ауу неможев да пишам до сега... Максимално сум возбуден, рипав како нездрав дома.
Поздрав од дечкото на сликата.

Attachments

• _44612521_scholes_pa300.jpg
    _44612521_scholes_pa300.jpg
    33,3 KB · Прегледи: 60
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom