(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Честитки за пласманот во финале!
Без некоја фантастична игра но Манчестер знаеше шо сака.

И Чомбе, некни малку ви беше лекцијата, сега уше една сакате?:)
Поздрав и се надевам се гледаме на 21 мај во Москва.
Не сакаме неискрени честитки, сепак фала за обидот.
Некни беше лекцијата? Тоа не беше најдобриот тим, тоа не беше Манчестер, тогаш имавме тренинг за денеска.

Него...
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
abe odejte srceto ke mi zastanase ama vazno FINALE MOSKVA ooouu nogo jaka utakmica neznam kak ke spiim vecer od radost poz do GAVOLITE i site fanovi na MANCHESTER UNITED

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Браво. Одлична игра во одбрана и одличен среден ред. Не поминавте нас и сакам да победите во финале. Кога неможеше Барса да оди во Москва, нека победи таму нејзиниот противник. Уште еднаш браво за одличното издание.

F

fantomX

Гостин
Не сакаме неискрени честитки, сепак фала за обидот.
Некни беше лекцијата? Тоа не беше најдобриот тим, тоа не беше Манчестер, тогаш имавме тренинг за денеска.

Него...
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Аааа сега ќе плачам:)
Ако си навивам за Челзи значи оти нејчам да ви честитам?
Појче сакав БАрса да оди во финале, ама на победнико секогаш пружам рака и му честитам.:pipi:
Како и да е, ќе видиме во Москва кој бил во право, ти или ја за второво болдирано. (секако ако помини и Челзи):tv:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ух добро е жив сум.Ги кренав на нозе сите комшии, урлав ко ненормален ама вредеше.Срцето 100 на саат ми лупаше швабана дури свирна!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
GLOOOOORY GLOOOOORY MAN UNITED
ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
и ШАМПИОНИ ШАМПИОНИ! :) :) :) :) :)

притисокот ми се качи од овој судијата се додека не свирна...ќе ме носеше на душа мамата негова! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Messi сега може само да си го меси патлакот во авионот назад! со таквото остана во раката! :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Бате ај аман колегата твој ме банира за истото што сега го правиш, полека :) Фала за честитките.

E

elence*$

Гостин
најискрени честитки!! :je:
се радвам за сестра ми и некои драги личноси шо се за манчестер :pipi:
искрено заслуживте!

иначе ЅВЕРСКИ ГОЛ! :aplauz:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
ajde cestito neka ni e i veke godinava sme spremni za dvojnata kruna.eve poklon od Man U do Chombe i koj imat rodenden za finaleto.ako saka poklon od Man U neka kaze:):).pozz

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Судијана срцето од гради ми го извади, не дишев последните 2-3 минути.
Да, ќе заборавев, ѕверот на мечот:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ај честито, белки ќе се паднете со Челси, тоа ќе биде фудбалски празник.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
oleeeeeeeeeee ideme vo finale i tepame i vo finale. cestitki. i golem pozdrav do zverot skols :eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::devil3::nerv:

Член од
25 март 2007
Мислења
143
Поени од реакции
1
i povtorno mancester srekno vo finaleto ... ali ok ... do sega so sreka ... u MOSKVA ke gi kazni gospod

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ауу неможев да пишам до сега... Максимално сум возбуден, рипав како нездрав дома.
Поздрав од дечкото на сликата.

Attachments

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom