(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ХАААААА, ми упали суеверјето, денеска пред утакмица да не пишам ништо против уроци ..... И ЕТЕ МИ ГО МОЈОТ ЕДЕН ЕДИНСТВЕН НАЈДОБАР ТИМ ВО ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честитки до сите верни ѓаволи и ѓаволици ..... НЕМАМ ЗБОРОВИ, СЕ ТРЕСАМ ОД РАДОСТ

Честитки за победата, најверојатно последна сезонава.

Честитки!!! Поштовање!

Честито победа и среќно во финале :smir:

и поздраФ до Кики од идниот фудбалер на Милан (можеби) :D

Ајдеее, одма почнаа љубоморните со сарказми .... кој ги *Б*, МАНЧЕСТЕР игра во финале. Си изиграа како што треба, си дадоа гол и сега ќе си уживаат.

Чомбе, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН :party1:

шорти, миланез, иван --- ФАЛА за искрените честитки

На среќа тепаате ви го поклонија голот се надевам дека нема да имате среќа и во финалето.

На среќа тепаате ви го поклонија голот се надевам дека нема да имате среќа и во финалето.

Хаха, сеа ме насмеа.. Сколс им го поклони можеш да кажеш.. Уште еднаш, искрени честитки од мене и се глеаме у финале :smir:

Абе не ме вади од такт да ти ебам глупиот, да ти ебам. Иди жали се во други фан клубови, го упропастуваш овој бе кретену!
Плачиииииии

Хаха, сеа ме насмеа.. Сколс им го поклони можеш да кажеш.. Уште еднаш, искрени честитки од мене и се глеаме у финале :smir:
Еми му ја даде некој од играчите на Барселона..незнам кој беше, Сколс беше сам се намести.. шут и гол :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom