Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 февруари 2009
Мислења
237
Поени од реакции
23
Ауууч сТрамотна игра. Па зарем со Билбао сакаше старецот да игра денес без никаква средина. Керик и Андерсон на клупа со Џонс во средина абе ајјјј. Ми расипаа вечер.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе искрено исто како да гледав реприза против Norwich, само што овие ЗНААТ како да дадат гол.. и како да ги искористат шансите. Незнам уште колку срамни порази треба за да се освестат. Па мислам дека во последните пар години оваа сезона имаме најмногу порази на домашен терен.
Лани немавме ниеден.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.780
Поени од реакции
9.593
Ми мириса дека САФ некој од момциве ќе го ангажира налето...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Значи ова е еден голем срам за еден клуб ко манчестер ок е да губиш од екипе со реноме ама од овја бе :facepalm:
преку све може да се пројде ама преку ова не да дозволиш да те прават мајмуни на свој стадион нека ги
чукнаат тоа црпќите нека се засрамат денеска само де геа ни беше спасот да не беше тој ќе го јадевмо и тоа на велико и више да не чуем за де геа лош збор

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
:cuc:
Дечината си играја својата игра,кратки/долги пасеви= на фудбал во вистинска смисла на зборот. Јас на моменти си мислев против мини- Барселона играме.
Совршена игра,ептен некако ја играја нивната игра и ние немоќни,арно де Геа имаше свој ден,па не доживеавме катастрофа.
Рафаел другарче и коментаторов рече изглеа компасот го загубил,чуваш топка од радиус 20метри??? Алал да ти е, ни во Корзо нема да те примат да дојдиш </3.
Штета што вака изгубивме,не знам на гостински како ќе изиграме,но треба да се изберат вистинските играчи. Керик мора да игра прва постава и Сколс по мое.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.450
Поени од реакции
5.575
Дали тоа значи дека треба да се биде задоволен со резултатов и играва која ја прикажа Јунајтед?
Дали играчите знаеја со кој тим се среќаваат и притоа да покажат малку повеќе залагање и дисциплина?
Да треба да бидат бидејки можеше да биде уште поубедливо.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Лани немавме ниеден.
Да де :) Лани до 18 коло или како беше.. немавме воопшто и пораз :D
Прехлани 2 мислам дека имавме и така во просек по 1-2 во сезона. Али оваа рекорди се рушат.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Се виде колку се и Чичарито и Велбек за у прва постава..... ИЧ

Нека се свести Ферги пред да е касно. Или нека игра Бербатов у напад, или нека си бара нов напаѓач. Пошто ко што знам Овен уште долго време нема да се врати на терен.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Да треба да бидат бидејки можеше да биде уште поубедливо.
Ха, супер.
Јунајтед не смее да си дозволува вакви киксови на домашен терен.
Зашто не е просечна екипа од типот на Билбао.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Јас не знам како 4тиот тим во примера го нарекуваце пацерски,тим кој има доста респектабилен состав, и кој одигра 2-2 со една Барселона,ке игра куп финале,така да не го занесувајте многу.
Аха океј е Билбао е супер комплентен тим.НО срамота е веке ова срамота толку голови на олд трафорд никад не сме примиле во една сезона :facepalm:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Се виде колку се и Чичарито и Велбек за у прва постава..... ИЧ

Нека се свести Ферги пред да е касно. Или нека игра Бербатов у напад, или нека си бара нов напаѓач. Пошто ко што знам Овен уште долго време нема да се врати на терен.
А во приказната кај е Велбек ?Јас мислам дека денес не играше.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ве сфаќам, не смееме да примаме толку голови ама не можат вечно да ни бидат двоец Рио и Видиќ. Имаме нов голман, нови играчи во одбраната, стрпете се и навикнете се. Турбулентен период е ова, мора да се најде новиот двоец. Само треба што пократко да трае.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
ne znam zosto tolku kritiki kon cicarito? pa denes samo de gea bese svetla tocka vo timot. normalno e koga sredinata ne funkcionira, nema da funkcionira i napadot. ne znam samo vo koj film e vlezen ferguson so negovite rotacii. karik i anderson na klupa, a jones igra sredina. ma neka se goni u picku mater vise. so vakov sostav sigurno ke doziveeme debakl bo bilbao

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ве сфаќам, не смееме да примаме толку голови ама не можат вечно да ни бидат двоец Рио и Видиќ. Имаме нов голман, нови играчи во одбраната, стрпете се и навикнете се. Турбулентен период е ова, мора да се најде новиот двоец. Само треба што пократко да трае.
Да ок е тоа си у право ама ваква игра да им дозволиш толкав посед на топка и толку шанси на еден билбао тоа не смее да се случува

Kajgana Shop

На врв Bottom