Смолинг таа топка ја пушти...Се лизна и топката стигна до Љоренте. Тоа е тоа...Заслужија да победат затоа што ние тоа го дозволивме, ги оставивме да играат како што сакаат на среде ОТ. Можеби овој пораз оди во вина на САФ. Како прво можеше да го одмори Смолинг. Дечкото имаше потрес на мозокот и требаше да го поштеди барем уште една недела од било какви настапи. Сега повредата може многу да биде сериозна и да го загубиме на подолго време во важен период од сезоната во ПЛ. Друга грешка беше тоа што Џонс играше во средината...Не треба да разбиваме напади кога играме дома, туку треба да држиме посед и да градиме повеќе топки за во напад. Керик ајде можеби требало да одмара, но можеше комотно Андерсон да влезе од почеток и сигурен сум дека немаше ова да се случи. Парк и Чича можеби ја одиграа најслабата партија откако се во Јунајтед, Руни не ми го задевајте зашто беше насекаде. Дури и последен играч играше. Пристапивме лошо во овој меч, ги потценавме, а тие ни одржаа лекција по модерен фудбал, секоја им чест.Резил ... сите голови беа по грешка на одбраната .. Џони добар немој молим те .. да беше Видич таа тока немаше ни да влезе у шеснаесетник !!! Еванс е добар за со сандерленд норич вба етц.
Ја да ти кажем реално мислим дека они ни дозволија да играмо од коа ни дадоја голУште една утакмица каде СИТЕ се комплетно незаинтересирани. Што мислеа? Дека лесно ќе си поминат?
Е ова ме нервира.. со ова 5 пати дупло си ја отежнуваме работата. Па треба 2+ гола ли да ти дадат за да ти текне да трчаш? Не ми е јасно за каде се чуваат кога веќе НИКАДЕ не играат.
Страшно ме нервира менталитетот во последно време. Абе гази све живо и диво таму.
Дали тоа значи дека треба да се биде задоволен со резултатов и играва која ја прикажа Јунајтед?Јас не знам како 4тиот тим во примера го нарекуваце пацерски,тим кој има доста респектабилен состав, и кој одигра 2-2 со една Барселона,ке игра куп финале,така да не го занесувајте многу.
Абе искрено исто како да гледав реприза против Norwich, само што овие ЗНААТ како да дадат гол.. и како да ги искористат шансите. Незнам уште колку срамни порази треба за да се освестат. Па мислам дека во последните пар години оваа сезона имаме најмногу порази на домашен терен.Ја да ти кажем реално мислим дека они ни дозволија да играмо од коа ни дадоја гол