wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.630
- Поени од реакции
- 34.014
Пер... Твајлајт. Овој е премија.Му ги препорача 30 days of night, ме разочара
Пер... Твајлајт. Овој е премија.Му ги препорача 30 days of night, ме разочара
The Shutter од 2004таДајте нешто азиско, да ме растресе малце вечерва..
фала однапред )
гледан..The Shutter од 2004та
Епа ќе ти дам една страница со азиски хорор филмови па изгледај...гледан..
новиот халовин ми беше најтоп ,трилер драма благ хорор и емоции цела купица . не е за ругање филмот . добар крај на прикаската бешеe da noviot halloween e stvarno za nigde, a osobeno krajot-ja na krajot se iscepav od smeenje
дај некој наслов,пошо исти вкус имам. или психо или нешо паранормално шо че мислиш дека си побркан у умот ако се стајш во кожа на актерот хихинајмногу сакам Психо хорор некои хорори шо стрварно ке те бутнат у дупка
Jacob's Ladderдај некој наслов,пошо исти вкус имам. или психо или нешо паранормално шо че мислиш дека си побркан у умот ако се стајш во кожа на актерот хихи
Јас плачевTeeth е глупости во боја, да не знаеш дали да плачеш или да се смееш
a jas nema da go gledam hahahЈас плачев
Дури сега сфаќам дека главната улога е Серсеи од GoT. Не се сеќавам добро, ама сега прочитав нешто на IMDb и мислам дека на крај испадна нешто вакво:The Broken
Го има уште некој гледано чудово, да ми објасни шо да фак се случуваше во филмов.....инаку немојте да трошите залудно време да го гледате филмов. Ништо не се разбира, работиве се усвета од поврзани.
Еј баш го меркав овој. Те бендиса?Battle Royal
Јапонски психолошки трилер хорор за ''неквалитетни'' средношколци (хулигани, единичари, тие што каснат на час) кои секоја година се носат на пуст остров и им се даваат оружја за да се убијат меѓу себе на општа радост на професорите.
--- надополнето: 15 март 2012 во 23:32 ---
Мене ми се бендиса искрено. Интересен филм е. Само кога бев средно се собиравме од клас машки и девојчиња и секоја недела гледавме нов филм што еден од нас требаше да донесе. Јас кога бев задолжен да донесам нов, го донесов овој и откако го изгледавме ме направија од г**** подоле. Така да изгледа не е за секој филмов. Ама јас го препорачувам како добар. Земи изглеј го, ако не ти се свиѓа слободно пцуј меЕј баш го меркав овој. Те бендиса?