Како прво гледам дека не гледаш, или пак не знаеш да читаш или пак (како што кажа) премногу си го прегреал (сварил) грашачето твое.
Е сега за да ти објаснам (ако воопшто можеш да ме сфатиш).
Доволни се буквиве да прочиташ што сакам да ти кажам или да ги зголемам повеќе?
Точно, први сте МОМЕНТАЛНО (но не за долго), али не и први со титули. И повторно забележувам дека ништо не си сватил (ништо ново). Можда ке треба да направат табела во нокаут фаза за вакви као тебе, али да не должиме многу да одиме на главното. Исто така сте позади Реал во освоени титули во ЛШ (се надевам дека сега ќе ме сватиш, или ако не можеш употреби го барем малце грашачето твое, само немој да го свариш).
Па за ова ти треба да ми кажеш. Од кога извадовте 2-2 форумов го наполнавте со постови како тоа сте на “исто“ ниво како Барса т.е. како веќе да сте ја освоиле ЛШ.
И како што кажа наредната утакмица не ви беше воопшто важна бидејки одевте понатаму и онда затоа изгубивте. Изледа на Барса им беше важна за влез во 1/8, па затоа мораше да ве истресат на домашен терен. Уствари не... судиите нешто криви ви биле.. нешто пенал, ова-она? Не бе.. не ви беше бажна утакмицата...
Али нема везе и онака 90% од фановите на Милан сте сосема исти, џабе е дискусија со вас.
П.С. Секоја чест на оние 10% што се реални.
Позз.