UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Каде сме тоа секаде втори ??? Моменатлно сме први у Италија и актуелни шампиони , у ЛШ како што знам нема табела за нокаут фаза, а и да има, би требало у моментов да смо први пошто пројдовмо први 1/8 финале, уште пред една недела !!

з:ROFLMAO:
одличен аргумент марли само проблемот е тоаш што другите фанови на Милан не размислуваат вака и се кој од кој поизроди:D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Како прво гледам дека не гледаш, или пак не знаеш да читаш или пак (како што кажа) премногу си го прегреал (сварил) грашачето твое.
Е сега за да ти објаснам (ако воопшто можеш да ме сфатиш).

Доволни се буквиве да прочиташ што сакам да ти кажам или да ги зголемам повеќе?

Точно, први сте МОМЕНТАЛНО (но не за долго), али не и први со титули. И повторно забележувам дека ништо не си сватил (ништо ново). Можда ке треба да направат табела во нокаут фаза за вакви као тебе, али да не должиме многу да одиме на главното. Исто така сте позади Реал во освоени титули во ЛШ (се надевам дека сега ќе ме сватиш, или ако не можеш употреби го барем малце грашачето твое, само немој да го свариш).

Па за ова ти треба да ми кажеш. Од кога извадовте 2-2 форумов го наполнавте со постови како тоа сте на “исто“ ниво како Барса т.е. како веќе да сте ја освоиле ЛШ.
И како што кажа наредната утакмица не ви беше воопшто важна бидејки одевте понатаму и онда затоа изгубивте. Изледа на Барса им беше важна за влез во 1/8, па затоа мораше да ве истресат на домашен терен. Уствари не... судиите нешто криви ви биле.. нешто пенал, ова-она? Не бе.. не ви беше бажна утакмицата... :icon_mrgr:

Али нема везе и онака 90% од фановите на Милан сте сосема исти, џабе е дискусија со вас.
П.С. Секоја чест на оние 10% што се реални.
Позз.

Eдно е да кажуваш мислење за мечот, друго е да го потиш со Јуве, Барса, Реал.... И не ми кради фрази, грашаче машаче, или неможеш нешто сам да си измислиш !!

Но не за долго ?? Извини ти на баба ванѓа и беше нешто фамилија ?? Или од што си напредем имаш временска машина ??

А тоа дека не сме први со титули е детски муабет, кога Реал ја освоил последната титула во ЛШ кога Милан ?!
Кога Јуве ја освоил последната титула во Калчото кога Милан ???

Ја знаеш онаа старата "кој нема сегашност живее во минатото" ???

А и после мечот со Барса сигурно си видел на темата на Милан мој пост у кој кажувам дека беше одличен меч, дека и пред мечот се знаеше дека Барса ќе биде прва и дека беше ревијален меч за мене ова и дека не ми беше битен резултатот!!

Единствена работа што ме мучи у моментов што се должи овој твој излив на огромна анална болка очигелдно предизвикана од Милан па толку си навалил неосновано и со глупи муабети да го хејташ !!

Кисче најубав си грашоче мое !!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Eдно е да кажуваш мислење за мечот, друго е да го потиш со Јуве, Барса, Реал.... И не ми кради фрази, грашаче машаче, или неможеш нешто сам да си измислиш !!

Но не за долго ?? Извини ти на баба ванѓа и беше нешто фамилија ?? Или од што си напредем имаш временска машина ??

А тоа дека не сме први со титули е детски муабет, кога Реал ја освоил последната титула во ЛШ кога Милан ?!
Кога Јуве ја освоил последната титула во Калчото кога Милан ???

Ја знаеш онаа старата "кој нема сегашност живее во минатото" ???

А и после мечот со Барса сигурно си видел на темата на Милан мој пост у кој кажувам дека беше одличен меч, дека и пред мечот се знаеше дека Барса ќе биде прва и дека беше ревијален меч за мене ова и дека не ми беше битен резултатот!!

Единствена работа што ме мучи у моментов што се должи овој твој излив на огромна анална болка очигелдно предизвикана од Милан па толку си навалил неосновано и со глупи муабети да го хејташ !!

Кисче најубав си грашоче мое !!
Јас убаво кажав мое мислење али твојот мал мозок очигледно не можел да го свати тоа.

А за второто болдирано за разлика од Милан кој 4 години не можеше да пројде подалеку од 1/8 поради Англиските тимови односно во 2008 воопшто го немаше ни у ЛШ, мојот тим играше 3 пати ви Финале ЛШ.

Па фала богу дека нема да ти биде битен резултатот кога знаеш дека ке ве истресат дома. Кога знаеш дека ке изгубиш нормално дека не се надеваш. Уствари не.. судиите пак ве заебале.. иначе ке нерешено ке изваевте. Уживај, вие уште на првиот меч ЛШ освоивте.

И за последното болдирано не мора ништо да те мачи, туку едноставно не можам да се изначудам како може да има толку сле*ци што освен својот тим друго ништо не знат, и гледаат како к*њи. Значи не е само седни, гледај и после лупај глупости.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
ааа ти си навивач на Манчестер, од таму хејтот кон Милан !

сеа ми е све јасно :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
ааа ти си навивач на Манчестер, од таму хејтот кон Милан !

сеа ми е све јасно :)
Клубот си е ОК, вака некои залутани навивачи нечинат :D
И не гледам причина зашто би го хејтал. Оти 4-0 последно го истресивме или? :ROFLMAO:
Тешки нека ни се пајгаат такви тимови као Милан, ништо против немаме :cool:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Јас убаво кажав мое мислење али твојот мал мозок очигледно не можел да го свати тоа.

А за второто болдирано за разлика од Милан кој 4 години не можеше да пројде подалеку од 1/8 поради Англиските тимови односно во 2008 воопшто го немаше ни у ЛШ, мојот тим играше 3 пати ви Финале ЛШ.

Па фала богу дека нема да ти биде битен резултатот кога знаеш дека ке ве истресат дома. Кога знаеш дека ке изгубиш нормално дека не се надеваш. Уствари не.. судиите пак ве заебале.. иначе ке нерешено ке изваевте. Уживај, вие уште на првиот меч ЛШ освоивте.

И за последното болдирано не мора ништо да те мачи, туку едноставно не можам да се изначудам како може да има толку сле*ци што освен својот тим друго ништо не знат, и гледаат како к*њи. Значи не е само седни, гледај и после лупај глупости.

Aха напредуваме, не користиш више моја фраза, "мал мозок" стварно креативно и одлично !!

A денеска каде игра твојот тим ?? Или утре??

ААА да, у четврток играат твојте, затоа ти одбегнуваш да ми одговориш за кого навиваш, имаш тема друга за утакмиците у четврток мислам !! Ако сум грешка нека ме поправи некој !!

Си се фатил за судииве ко пијан за плот, таа Барса ќе го нагузеше и твојот тим не се секирај, само тој да не играше.....у четврток !!!

И сигурно ти незнаеш ја што мислим или очекувам од мојот тим така ?? Или пак не ми одговори фамилија си и на баба ванѓа ??

Не ме мачи више, не се секирај, сватив од каде хејтот, среќа нема навивачи на Базел на форумов :pos: моем да замислим, мудата цитрони до сеа !
--- надополнето: 7 март 2012 во 03:54 ---
Клубот си е ОК, вака некои залутани навивачи нечинат :D
И не гледам причина зашто би го хејтал. Оти 4-0 последно го истресивме или? :ROFLMAO:
Тешки нека ни се пајгаат такви тимови као Милан, ништо против немаме :cool:

Ништо, ќе мора да си се задоволиш со Металист и Хановер, тие играат у Четврток :icon_lol:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Марли убија у поим... Едно е сигурно,Милан пројде далје...хејтерите нека се стишат под итно .

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ги замолувам администраторите да ги избришат непотребните постови бидејки кога ке почнеш дијалог со филозови и експерти што појма немаат од фудбал, гледаат а ни сами не знаат зашто гледаат, ке се исполне цела тема.

Марли друже свака част. Да прочита Алегри како "размислуваш" гарантирам ке те земе за помошник.
Иначе да, моите играат у четврток и ке стигнат многу подалеку него твоите, али не мислам за ова да муабетам со тебе.. и онака немаш кпацитет за муабет. Единствено што знаеш е да филозофираш и вреѓаш, така да.. кулирај и :drk: на пласманот понатаму. После 4 години богами ја разбирам твојата возбуда. (y)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ги замолувам администраторите да ги избришат непотребните постови бидејки кога ке почнеш дијалог со филозови и експерти што појма немаат од фудбал, гледаат а ни сами не знаат зашто гледаат, ке се исполне цела тема.

Марли друже свака част. Да прочита Алегри како "размислуваш" гарантирам ке те земе за помошник.
Иначе да, моите играат у четврток и ке стигнат многу подалеку него твоите, али не мислам за ова да муабетам со тебе.. и онака немаш кпацитет за муабет. Единствено што знаеш е да филозофираш и вреѓаш, така да.. кулирај и :drk: на пласманот понатаму. После 4 години богами ја разбирам твојата возбуда. (y)

Боље прв у село него четврти у град а ? :pos:

Вреѓам ??

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Дај бе прекинете, баби на чешма.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.939
Уффф штета....за малце. А баш сакав да направи чудо Арсенал, да остане барем една екипа од Англија во 1/4. Сепак без Манчестер нема кој да ја брани честа на Кралицата во ЛШ...;)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Уффф штета....за малце. А баш сакав да направи чудо Арсенал, да остане барем една екипа од Англија во 1/4. Сепак без Манчестер нема кој да ја брани честа на Кралицата во ЛШ...;)
Челзи сеуште не се отпаднати ;), да им се даде фудбалска шанса.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.939
Челзи сеуште не се отпаднати ;), да им се даде фудбалска шанса.
Шознам...тешко. Ако играат како во ПЛ лошо им се пишува. Ајде ќе навиваме за нив, мораме....

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Уште им се замарате на некој гревови што би рекол Б.Ц ? :D

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Trenerot na portugalskata ekipa Benfika, Horhe Hesus: Otkako go eliminiravme ruskiot Zenit i sega se plasiravme megu najdobrite osum vo Evropa, posakuvam Celzi da ni bide sledniot protivnik vo Ligata na sampionite. Apsolutno ne go posakuvam Real Madrid, bidejki tamu nastapuvaat nekolku portugalski igraci". :confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom