Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Да си гледате Њукасл - САНДЕРЛЕНД, осеќам интересен натпревар.
Никаде никој не рече дека го мрази Суарез ради тоа...Секоја чест за квалитетите што ги има како фудбалер, ама како карактер е 0...глумец, провокатор и така натаму. Зошто пример никој не кажал лош збор за Анри пример? Има давано голови, правено дриблинзи (и тоа баш против нас) кои Суарез никогаш нема да ги направи, па никогаш никој (од нас) не рекол погрден збор кон него или нешто слично. Е сега вие ако патите од комплекс и мразите играчи затоа што во некој натпревар се покажале добро, тогаш тоа е ваш проблемИ заради ова
Никаде никој не рече дека го мрази Суарез ради тоа...Секоја чест за квалитетите што ги има како фудбалер, ама како карактер е 0...глумец, провокатор и така натаму. Зошто пример никој не кажал лош збор за Анри пример? Има давано голови, правено дриблинзи (и тоа баш против нас) кои Суарез никогаш нема да ги направи, па никогаш никој (од нас) не рекол погрден збор кон него или да покаже знак на омраза кон него. Е сега вие ако патите од комплекс и мразите играчи затоа што во некој натпревар се покажале добро, тогаш тоа е ваш проблем
И заради оваИ заради ова
За оваа "игра" може да му позавидат дури и играчите на барса !!!!И заради ова
Според логикава на некои од фановиве на Ливерпул, треба цела Премиер Лига да е искомплексирана од НЗогбија и Моузес.
Само се надевам дека некој ден ќе му влезе некој од Тиоте, Катермол, Шокрос и остала багра па барем ќе му се исплати виткањево.
Are you sure?За оваа "игра" може да му позавидат дури и играчите на барса !!!!
џабе им објаснуваш, такво нешто во Балет Ла Лига не виделе ниту ќе видат некогашИ што имаат врска Реал Мадрид и Пепе со Арсенал и Манчестер?
Еден Стоук е составен со 11 како Пепе па се среќаваат и Арсенал и Манчестер по 2 пати во сезоната со нив.
Ти мешаш приватен живот со фудбал, и плус не памтам во последно време некој играч да добие казна од 8 натпревари во ПЛ, да биде исто така казнет и во Ајакс со некој сличен инцидент (сакал да гризне некој играч или нешто сл), и уште многу други работи кои можат да ги извадат за него некој кој го прати подоброСите критики за Луис Суарез се тотално неиздржани. Она што го прави Суарез го прават и сите останати, особено Шпанците и Италијаните. Тоа е едноставно преголема желба за победа и ништо повеќе. Впрочем, не ми текнува навивачите на манчестер да се срамеа од тимот кога Керол од гол ја извади топката против Тотенхем додека траеше борба за титула или пак Рој Кин со оној старт што заврши кариера на еден фудбалер. Не ми текнува некој да се срамеШе од Бербатов лани против Ливерпул когаа досудија непостоечки пеналл. Или ако продол`име да збориме за нечовечки гинда работи, па капитенот на Челзи ја плескаше жената на неговиот колега од екипа а Гигси ја плескаше жената на брат му.
Сите го прават тоа, не можам да се замарам ама за секој подобар напаѓач може да се склопи видео со нефер потези. Лесно е да судиш ама погледнете си малце во својот двор и ќе видите какви двојни стандарди наметнувате.
Јас Суарез не би го мењал за ниеден играч на светот. Јас си сакам жар , темперамент и желба за победа.
Жерард нема жар темперамент и желба за победа? Зашто не каже некој лош збор за него?Сите критики за Луис Суарез се тотално неиздржани. Она што го прави Суарез го прават и сите останати, особено Шпанците и Италијаните. Тоа е едноставно преголема желба за победа и ништо повеќе. Впрочем, не ми текнува навивачите на манчестер да се срамеа од тимот кога Керол од гол ја извади топката против Тотенхем додека траеше борба за титула или пак Рој Кин со оној старт што заврши кариера на еден фудбалер. Не ми текнува некој да се срамеШе од Бербатов лани против Ливерпул когаа досудија непостоечки пеналл. Или ако продол`име да збориме за нечовечки гинда работи, па капитенот на Челзи ја плескаше жената на неговиот колега од екипа а Гигси ја плескаше жената на брат му.
Сите го прават тоа, не можам да се замарам ама за секој подобар напаѓач може да се склопи видео со нефер потези. Лесно е да судиш ама погледнете си малце во својот двор и ќе видите какви двојни стандарди наметнувате.
Јас Суарез не би го мењал за ниеден играч на светот. Јас си сакам жар , темперамент и желба за победа.
Како можеш да се повикаш на казната која е вистинско силување на правото. Да потсетам, казната е изречена исклучиво врз основа на изјаватана Евра. Ниеден друг соиграч на Евра не застанал оозади таа изјава. Дури и Суарез објаснуваше дека ако мислел на Негрито, во неговата земја тоа не е навредлив збор. Па пола Уругвајска репрезентација се црнци, пола ајакс се црнци, како тоа види мајката само према Евра е расист.Ти мешаш приватен живот со фудбал, и плус не памтам во последно време некој играч да добие казна од 8 натпревари во ПЛ, да биде исто така казнет и во Ајакс со некој сличен инцидент (сакал да гризне некој играч или нешто сл), и уште многу други работи кои можат да ги извадат за него некој кој го прати подобро
Пак ќе кажам, не негирам дека е нефер играч еве и лајно, ама сите го прават тоа, сите без никаков исклучок.Суарез е добар фидбалер ама со потезите што ги прави е одвратен!
Нормално од ливерпул навивачиве да го бранат, ама барем да се реални дека е големо лајно
п.с. Вчера 100 црнци да го тепаа немаше така да се витка, ебаму дајверот!
Тој е актуелен сега и него го ругаме, и друг кога ќе направи вакви глупости ќе го осудиме!Пак ќе кажам, не негирам дека е нефер играч еве и лајно, ама сите го прават тоа, сите без никаков исклучок.