Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
сваќам зашо го мрзите ....
чоек тој можи да биди најдобар играч во светот ама тоа шт е гаден и што има никаков карактер не се оспорува..па не знам што ви е толку тешко да признаете јас на пример признавав дека Матераци е гадно лајно и тежок дегенобил иако настапуваше за Интер..а овој суарез нема поконкретен збор за да се опиши неговата внатрешност како личност...невиден лигуш е и поради тоа Ливерпул уште толку го замразија како клуб !

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
чоек тој можи да биди најдобар играч во светот ама тоа шт е гаден и што има никаков карактер не се оспорува..па не знам што ви е толку тешко да признаете јас на пример признавав дека Матераци е гадно лајно и тежок дегенобил иако настапуваше за Интер..а овој суарез нема поконкретен збор за да се опиши неговата внатрешност како личност...невиден лигуш е и поради тоа Ливерпул уште толку го замразија како клуб !
A што е важно каков карактер е додека игра добро за тимот ??:tapp::tapp:
Нормално дека секој навивач ке си ги брани играчите,не бидете глупи.Да играше во Арсенал/Интер сега друг муабет ке зборевте..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да де, за ова го правите најдобар шпиц во свет. Нека го фати под рака НЗогбиа и со ова нека иде да прави шоу во циркуз, додека на листата на стрелци ќе го има со бедни 6 гола. ;)

Г

Гучи

Гостин
Браво бе, знаете да процените човек по тоа што го гледате 90 минути неделно НА ТЕЛЕВИЗИЈА. Секоја чест!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
A што е важно каков карактер е додека игра добро за тимот ??:tapp::tapp:
Нормално дека секој навивач ке си ги брани играчите,не бидете глупи.Да играше во Арсенал/Интер сега друг муабет ке зборевте..
Треба да ти се нацртеа посебно...не е важно нормално каков карактер има но мене искрено многу ме нервира како играч поради тие негови смрдени цинични исмеувања и поради тоа ја потврдив тезата на членот што навива за Арсенал од погоре кој е потполно во право..и за матераци истото го напишав и кгоа играше истото мислење го имав..читај малце пред да реплицираш а не веднаш да напаѓаш без врска!
--- надополнето: 3 март 2012 во 20:02 ---
Браво бе, знаете да процените човек по тоа што го гледате 90 минути неделно НА ТЕЛЕВИЗИЈА. Секоја чест!
не се 90 минути туку веќе 3 години игра на највисоко ниво ..се гледа по него дека е идиот не ни мора да се знај човекот лично!

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Дабаров не за 90 минути, туку за 90 секунди ќе го препознаеш какво гомно е.
И фудбалски апсолутно ништо нема направено за Ливерпул, џабе поминал 5 играчи, кога завршницата му е бетер од онаа на Хески. :facepalm: Нема ништо полезно во неговите дриблинзи за Ливерпул, барем во овие 13-14 месеци.
Мило ми е за Арсенал, дефинитивно повеќе заслужуваат од лузериве да бидат 4ти. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Да мразам некој затоа што дрибнал 4 играчи? :pos::pos::pos::pos::pos:

Суарез колку и да е добар дриблер/играч сепак е 2 класи под РВП моментално како напаѓач, а 100 класи под РВП, под Џерард и остали добри играчи како човек. Дури и гомното Бартон е бољи од овој.

Уствари вие сеа ќе го хејтате РВП зашто ви збрца два гола, добро барем ќе имате причина

BTW пошто е добар, каде е Суарез на оваа листа? Помогни ми не го гледам.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Евра мислам има 6 асистенции,а Суарез 4 :pos:
Така прочитав еден податок пред едно 3-4 саати

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Уствари сеа приметив дека не ни има некој од Ливерпул на листата :pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не го гледам Саха на листава?Не му важат головите од Евертон?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Колку има дадено таму, па да му ги важат?:facepalm:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Ван Перси-25 гола цела сезона во ПЛ
Ливерпул-30 гола цела сезона во ПЛ

И после Перси бил јак напаѓач,најјак у свет. :pos:Смешни се фановите на Арсенал.Кога Перси ќе даде повеќе голови од Ливерпул тогаш дојдете и кењајте,а до тогаш YNWA.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.810
Поени од реакции
11.427
BTW пошто е добар, каде е Суарез на оваа листа? Помогни ми не го гледам.

Пред фактите и боговите молчат.
Ама тука има и една наша стара, вели : паметниот попушта, магарето рика ;):icon_mrgr:
Така да остај ги нека рикаат..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom