Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Да си гледате Њукасл - САНДЕРЛЕНД, осеќам интересен натпревар.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Мајк дин :facepalm: инаку за утакмицава што да се каже повеке рагби него фудбал :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
9.480
И заради ова
Никаде никој не рече дека го мрази Суарез ради тоа...Секоја чест за квалитетите што ги има како фудбалер, ама како карактер е 0...глумец, провокатор и така натаму. Зошто пример никој не кажал лош збор за Анри пример? Има давано голови, правено дриблинзи (и тоа баш против нас) кои Суарез никогаш нема да ги направи, па никогаш никој (од нас) не рекол погрден збор кон него или нешто слично. Е сега вие ако патите од комплекс и мразите играчи затоа што во некој натпревар се покажале добро, тогаш тоа е ваш проблем;)
--- надополнето: 4 март 2012 во 13:42 ---
Никаде никој не рече дека го мрази Суарез ради тоа...Секоја чест за квалитетите што ги има како фудбалер, ама како карактер е 0...глумец, провокатор и така натаму. Зошто пример никој не кажал лош збор за Анри пример? Има давано голови, правено дриблинзи (и тоа баш против нас) кои Суарез никогаш нема да ги направи, па никогаш никој (од нас) не рекол погрден збор кон него или да покаже знак на омраза кон него. Е сега вие ако патите од комплекс и мразите играчи затоа што во некој натпревар се покажале добро, тогаш тоа е ваш проблем;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И заради ова
И заради ова

Според логикава на некои од фановиве на Ливерпул, треба цела Премиер Лига да е искомплексирана од НЗогбија и Моузес.

Само се надевам дека некој ден ќе му влезе некој од Тиоте, Катермол, Шокрос и остала багра па барем ќе му се исплати виткањево.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
И заради ова

Според логикава на некои од фановиве на Ливерпул, треба цела Премиер Лига да е искомплексирана од НЗогбија и Моузес.

Само се надевам дека некој ден ќе му влезе некој од Тиоте, Катермол, Шокрос и остала багра па барем ќе му се исплати виткањево.
За оваа "игра" може да му позавидат дури и играчите на барса !!!!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.671
За оваа "игра" може да му позавидат дури и играчите на барса !!!!
Are you sure? :sneaky:

Колку само посакувам Арсенал или Јунајтед да се паднат со Реал во ЛШ(без разлика што ве нема сезонава ни едните ни другите, ај па догодина, или после 2, оти Арсенал и догодина не е сигурен учесник во ЛШ), па да видите какви ќе изгледаат вашите играчи после обидите за убиство на Пепе. Just sayin'.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И што имаат врска Реал Мадрид и Пепе со Арсенал и Манчестер?

Еден Стоук е составен со 11 како Пепе па се среќаваат и Арсенал и Манчестер по 2 пати во сезоната со нив.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
И што имаат врска Реал Мадрид и Пепе со Арсенал и Манчестер?

Еден Стоук е составен со 11 како Пепе па се среќаваат и Арсенал и Манчестер по 2 пати во сезоната со нив.
џабе им објаснуваш, такво нешто во Балет Ла Лига не виделе ниту ќе видат некогаш

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Сите критики за Луис Суарез се тотално неиздржани. Она што го прави Суарез го прават и сите останати, особено Шпанците и Италијаните. Тоа е едноставно преголема желба за победа и ништо повеќе. Впрочем, не ми текнува навивачите на манчестер да се срамеа од тимот кога Керол од гол ја извади топката против Тотенхем додека траеше борба за титула или пак Рој Кин со оној старт што заврши кариера на еден фудбалер. Не ми текнува некој да се срамеШе од Бербатов лани против Ливерпул когаа досудија непостоечки пеналл. Или ако продол`име да збориме за нечовечки гинда работи, па капитенот на Челзи ја плескаше жената на неговиот колега од екипа а Гигси ја плескаше жената на брат му.
Сите го прават тоа, не можам да се замарам ама за секој подобар напаѓач може да се склопи видео со нефер потези. Лесно е да судиш ама погледнете си малце во својот двор и ќе видите какви двојни стандарди наметнувате.
Јас Суарез не би го мењал за ниеден играч на светот. Јас си сакам жар , темперамент и желба за победа.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Сите критики за Луис Суарез се тотално неиздржани. Она што го прави Суарез го прават и сите останати, особено Шпанците и Италијаните. Тоа е едноставно преголема желба за победа и ништо повеќе. Впрочем, не ми текнува навивачите на манчестер да се срамеа од тимот кога Керол од гол ја извади топката против Тотенхем додека траеше борба за титула или пак Рој Кин со оној старт што заврши кариера на еден фудбалер. Не ми текнува некој да се срамеШе од Бербатов лани против Ливерпул когаа досудија непостоечки пеналл. Или ако продол`име да збориме за нечовечки гинда работи, па капитенот на Челзи ја плескаше жената на неговиот колега од екипа а Гигси ја плескаше жената на брат му.
Сите го прават тоа, не можам да се замарам ама за секој подобар напаѓач може да се склопи видео со нефер потези. Лесно е да судиш ама погледнете си малце во својот двор и ќе видите какви двојни стандарди наметнувате.
Јас Суарез не би го мењал за ниеден играч на светот. Јас си сакам жар , темперамент и желба за победа.
Ти мешаш приватен живот со фудбал, и плус не памтам во последно време некој играч да добие казна од 8 натпревари во ПЛ, да биде исто така казнет и во Ајакс со некој сличен инцидент (сакал да гризне некој играч или нешто сл), и уште многу други работи кои можат да ги извадат за него некој кој го прати подобро

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Жерард нема жар темперамент и желба за победа? Зашто не каже некој лош збор за него?

Не е исто правниче, се гледа дека е гомно Суарез, големо гомно....

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Суарез е добар фидбалер ама со потезите што ги прави е одвратен!
Нормално од ливерпул навивачиве да го бранат, ама барем да се реални дека е големо лајно :icon_lol:

п.с. Вчера 100 црнци да го тепаа немаше така да се витка, ебаму дајверот!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ти мешаш приватен живот со фудбал, и плус не памтам во последно време некој играч да добие казна од 8 натпревари во ПЛ, да биде исто така казнет и во Ајакс со некој сличен инцидент (сакал да гризне некој играч или нешто сл), и уште многу други работи кои можат да ги извадат за него некој кој го прати подобро
Како можеш да се повикаш на казната која е вистинско силување на правото. Да потсетам, казната е изречена исклучиво врз основа на изјаватана Евра. Ниеден друг соиграч на Евра не застанал оозади таа изјава. Дури и Суарез објаснуваше дека ако мислел на Негрито, во неговата земја тоа не е навредлив збор. Па пола Уругвајска репрезентација се црнци, пола ајакс се црнци, како тоа види мајката само према Евра е расист.
И како тоа не мешај приватен живот. Тоа е дел од секој фудбалер. Или сакаш да кажеш дека дајвот на Суарез го прави лош фудбалер а додека пак фактот дека Гигс ја плескал жената на брат му,ама е приватнаработа не треба да се земе во предвид???
И на крај, ако некој е репер за нечесност тоа е стариот лисец фергусон. иако седи наклупа, за да освои титула пука од сите нишани. За мене е најдобар тренер ама не само заради менаџерските способности туку и затоа што најдобро се снаоѓа во оние психолошки војни пред утакмица. Ама коа веќе збриме за прљаво он е доктор на науки, за Мурињо да не ни почнувам.
--- надополнето: 4 март 2012 во 14:18 ---
Суарез е добар фидбалер ама со потезите што ги прави е одвратен!
Нормално од ливерпул навивачиве да го бранат, ама барем да се реални дека е големо лајно :icon_lol:

п.с. Вчера 100 црнци да го тепаа немаше така да се витка, ебаму дајверот!
Пак ќе кажам, не негирам дека е нефер играч еве и лајно, ама сите го прават тоа, сите без никаков исклучок.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Пак ќе кажам, не негирам дека е нефер играч еве и лајно, ама сите го прават тоа, сите без никаков исклучок.
Тој е актуелен сега и него го ругаме, и друг кога ќе направи вакви глупости ќе го осудиме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom