Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.886
Бенитез ќе ги однесе на 15 место бетер од АВБ е, ќе се каат шо го отшуштија Анчелоти :pos:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Го боли к, си лапна којзнае колку милиони дур беше менаџер и сеа + за оштета па па па нека одмара сеа :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Искрено не го сфаќам потегов. Што подобро ќе направи Ди Матео од АВБ што правеше досега? ВБА ги полнеа кој стигне со него на клупата. До лето можеше да се стрпи барем Абрамович. А и не може од толку менаџери вината да е во сите нив а не во некои играчи од тимот.

15 милиона за ангажман и уште 8 мил. оштета ако е точна бројкава, за 9 месеца тоа се 23 милиона потрошени за менаџер, пуна капа за АВБ.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Таман помислив дека Абрамович сфатил кај му беше грешката :tapp:
Остануваат играчите и понатаму главни во клубот.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.175
Што е следно од вас? Убиство?
Следно од нас? Јас сум сигурен дека навивач на Јунајтед има извршено убиство. Затоа убиство checked. Сеа не сум сигурен дали имаме некој што извршил геноцид, веројатно тоа е следно.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
А колку се опари Бенитез од Интер?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.175
Таман помислив дека Абрамович сфатил кај му беше грешката :tapp:
Остануваат играчите и понатаму главни во клубот.
Веројатно веќе ниеден нареден тренер (менаџер не одговара кога е Челзи во прашање) нема да проба да расчисти со егото во соблекувална. И следниот ќе биде изџвакан и плукнат од играчите, сем ако не е Жозе.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Јунајтед да се водеше со истата политика како Челзи што се води моментално историјата ќе беше поинаква.

Па добро бе стварно не ми е јасно ова.
:tapp:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Веројатно веќе ниеден нареден тренер (менаџер не одговара кога е Челзи во прашање) нема да проба да расчисти со егото во соблекувална. И следниот ќе биде изџвакан и плукнат од играчите, сем ако не е Жозе.
Само тоа ми дава некаква надеж за подобра иднина. Ди Матео до крај на сезона за да падне Челзи на дното, да се избрука уште толку. Па после може да имаат договор со Мурињо. А Мурињо ако се враќа, сигурно нема да прифати да биде тренер пак.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.175
Само тоа ми дава некаква надеж за подобра иднина. Ди Матео до крај на сезона за да падне Челзи на дното, да се избрука уште толку. Па после може да имаат договор со Мурињо. А Мурињо ако се враќа, сигурно нема да прифати да биде тренер пак.
Искрено се надевам дека ќе биде Мурињо. Имаше жар во Премиер тогаш. Сега има една од поинтересните трки за титулата, ама оној слепецот Манчини не знае да ја зачини како што треба. Со Жозе балот станува маскенбал. :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Нормално дека ке добие отказ кога прави ненормални киксови..Го исфрли Челзи од борба за 4то место,што требаше повеќе да направи за да го избракаат??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom