Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
Бенитез најверојатно ќе биде следната жртва на Абрамовиќ ...
Следно од нас? Јас сум сигурен дека навивач на Јунајтед има извршено убиство. Затоа убиство checked. Сеа не сум сигурен дали имаме некој што извршил геноцид, веројатно тоа е следно.Што е следно од вас? Убиство?
Веројатно веќе ниеден нареден тренер (менаџер не одговара кога е Челзи во прашање) нема да проба да расчисти со егото во соблекувална. И следниот ќе биде изџвакан и плукнат од играчите, сем ако не е Жозе.Таман помислив дека Абрамович сфатил кај му беше грешката
Остануваат играчите и понатаму главни во клубот.
Таман сега ќе можете без проблем да влезете во ЛШ и следната да јадете пак 4 од Милан или некој друг
Само тоа ми дава некаква надеж за подобра иднина. Ди Матео до крај на сезона за да падне Челзи на дното, да се избрука уште толку. Па после може да имаат договор со Мурињо. А Мурињо ако се враќа, сигурно нема да прифати да биде тренер пак.Веројатно веќе ниеден нареден тренер (менаџер не одговара кога е Челзи во прашање) нема да проба да расчисти со егото во соблекувална. И следниот ќе биде изџвакан и плукнат од играчите, сем ако не е Жозе.
Ќе ти кажев ама ајде .
Не знам каде тренираш за да бидеш толку глуп.
Искрено се надевам дека ќе биде Мурињо. Имаше жар во Премиер тогаш. Сега има една од поинтересните трки за титулата, ама оној слепецот Манчини не знае да ја зачини како што треба. Со Жозе балот станува маскенбал.Само тоа ми дава некаква надеж за подобра иднина. Ди Матео до крај на сезона за да падне Челзи на дното, да се избрука уште толку. Па после може да имаат договор со Мурињо. А Мурињо ако се враќа, сигурно нема да прифати да биде тренер пак.