3D во кино Милениум

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Титаник нема да биде римејк, што ви е? Истиот филм е преработен во 3Д верзија.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А пример, сум од друг град, како може пред време да земам карта?
Планирам да идам СК, ради киното... но што ако нема карта кога ќе пристигнам таму?

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Планирам да идам СК, ради киното... но што ако нема карта кога ќе пристигнам таму?
Jaви се и резервирај карта

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
а кој рекол дека ќе е римејк ?
Дај бе нека даваат сериозен 3Д филм а не некој римејк.
Го цитирав типот што мене ме цитирал со изјавата, и со клипот, па на тоа ме асоцираше, дека мисли дека ќе биде римејк на Титаник.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Го цитирав типот што мене ме цитирал со изјавата, и со клипот, па на тоа ме асоцираше, дека мисли дека ќе биде римејк на Титаник.
За мене римејк-филм од порано направен со неколку едити за да биде во 3Д
Барем во случајов :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ако ти е за Стар Ворс, не ни мораш да резервираш, 99% ќе има карта. На почетокот е тоа кога сите се тепаат за карти, после е веќе порастеретено.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако ти е за Стар Ворс, не ни мораш да резервираш, 99% ќе има карта. На почетокот е тоа кога сите се тепаат за карти, после е веќе порастеретено.
Да си прашам отсега, понатаму имам во план да појдам...
А и филмчинава сеа за сеа шо знам не ме влечат, можеби подобри ќе донесат..
Гледам во Кавадарци, носат интересни филмчина, ама друго е СК да појдиш друго е Кавадарци :icon_mrgr:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
Добро го дадоа Стар Ворс , и сега кои се следните филмови на нивната страница во категоријата "Наскоро" нема ништо да се знае што кје има друго во сите други земји дури пред 3 месеца се знае дека кје дојде тој и тој филм кај нас една недела пред да го даваат.
Иначе за премиерата на Стар Ворс немаше карти бидејки во Вест имаше 250 гратис карти :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Да си прашам отсега, понатаму имам во план да појдам...
А и филмчинава сеа за сеа шо знам не ме влечат, можеби подобри ќе донесат..
Гледам во Кавадарци, носат интересни филмчина, ама друго е СК да појдиш друго е Кавадарци :icon_mrgr:
Освен големината на киното нема некоја друга разлика.Во Кавадарци проекторот е Real3D со Dolby TrueHD 7.1 сараунд и влезницата чини 100 денари,а очилата си ги купуваш 100 денари и потоа твој си се.Имаш секоја недела по 1-2 нови филмови кои се проектираат.Ако ти е поблиску Кавадарци може и овде да гледаш искуството ќе ти биде исто.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.879
Поени од реакции
6.936
Мене ок ми беше. Секако не може да се очекува којзнае што од филм од 99-та али видовме што значи 3D. Веројатно вистинското 3D треба да е налик на оние бројките кои одбројуваа пред почетокот на филмот кога ми се чинеше дека ми се пред мене на 2 метри и дека можеш да ги фатиш :D

Kajgana Shop

На врв Bottom