- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.557
- Поени од реакции
- 29.151
okolu 100-150 Ballisti deneska patuvat od Tetovo za protestite vo Gostivar
Protestite se protiv 'Policiskata Brutalnost' ne se protesti protiv Makedonci ( ne go teraj muabetot vo etnicka baza ) I vo Skopje koga se ubi deteto poveketo od protestantite bea clenovi od navivacki grupi no toa ne znacese deka otisle zaradi partiite ili protiv Albancite.Колку калаши и пиштоли носат, да знаеме колку се вооружени, да видиме колку каури ќе изрешетаат
Ај не се бламирај.Protestite se protiv 'Policiskata Brutalnost' ne se protesti protiv Makedonci ( ne go teraj muabetot vo etnicka baza ) I vo Skopje koga se ubi deteto poveketo od protestantite bea clenovi od navivacki grupi no toa ne znacese deka otisle zaradi partiite ili protiv Albancite..
За кој народ бе Тони?Поради која ебена политичка партија мислите дека биле Балистите таму. Не јадете безвезе, секогаш кога ќе има потреба за народот Балистите ќе бидат таму.
Не знам што се пеело, не сум бил таму. Но не мешајте го ова со политичките партии.За кој народ бе Тони?
За да пеат антимакедонски песни на протест кој уствари треба да биде против полициска бруталност?
Зашто да се лажеме, па не сме од вчера тука.
Да, сега ќе се правите на Тошо дека не сте чуле и не сте виделе.Не знам што се пеело, не сум бил таму. Но не мешајте го ова со политичките партии.
Балистите отидоа таму без никој да ги повика или да им каже да одат...отидоа зошто видоа потреба да се протестира.
Не се правам на Тошо и немам потреба да се правам, сега дојдов дома, не сум бил во Гостивар и не знам што се случувало.Да, сега ќе се правите на Тошо дека не сте чуле и не сте виделе.
Балистите заминале за Гостивар затоа што почустувале терен за уште еднаш празнат фрустрации против македонците и Македонија.
Те молам.
Добро, види па ќе правиме муабет.Не се правам на Тошо и немам потреба да се правам, сега дојдов дома, не сум бил во Гостивар и не знам што се случувало.
Не можам да го потврдам тоа нити одречам, иако слушам разни муабети.Сакав само да ви кажам немојте да зборите безвезе, Балистите немаат врска со политичките партии.