Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Си ја местија они 2/1 , ке си го дрват сеа , вие тука се жалите :D

Па добро што ја наместија па мораа да примат гол Луксембург, инаку 5-0 ќе изгубевме... :pos:

Жаре еден на еден ги утепа со статусиве:

Дечки, факт - Луксембург има четворица (4!!!) професионални фудбалери. Сите играле, инаку ќе ги тепавме..

Инаку, колку за инфо, утакмицава заврши 2 во 1 и тоа со гол во 90та!!! Среќа не сме по местењето инаку ќе помислев дека нешто смрди... О.о

Pa podobro rakometarite i kosarkarite neka igraat fudbal... Ustvari sto tropam ja be, super si se nasite, Luksemburg e fudbalska velesila! o_O

:pos:
Жаре исто на статус праша што е финатава што во последно време сите ја форсираат ЛДР на ФБ.

Ти ми изгледаш како компетентен за одговор на прашањето.

:D :D

Хари на телефон . Звони во федерацијата на Луксембург :

Хари : ја местиме , 1 у 2 .
Луксембург : Луд си , ние сме бразил за вас
Хари : Добро де , 2 у 1 .
Луксембург : Договорено!

ако биде уште хари во септември на ффм ( а ќе биде бидејќи ова е Македонија ) , не СТАПНУВАМ на стадион !

А онака масовно неприсуство на стадион кога игра репрезентација? Знам дека уствари никој не ни иде од форум ама нека се прошири на секаде. Нека играат пред 20 души, роднини нешто па да видат што прават.

Што би рекол Јонуз:Немавме среќа:D
Инаку во Португалија подобро да не одат на пријателска зошто може да доживеат нешто интересно

А онака масовно неприсуство на стадион кога игра репрезентација? Знам дека уствари никој не ни иде од форум ама нека се прошири на секаде. Нека играат пред 20 души, роднини нешто па да видат што прават.

Има лек и за тоа. Ќе договори Ари некоја од Шпанија, Холандија, Франција, Англија, Германија и ќе го видиш стадионот полн :D

Под итно треба да се запали ФФМ, ова веќе не се издржува ми се плаче, смрт за говедата.

Честитки до нашите репрезентатитивци. Со таква велесила како што е Луксембург успех е да загубиш со само 1 разлика. :vozbud::vozbud:

И што би рекол Катанец “То је то„

Слабо брат, 4.50... ама затоа за 2у1 беше 30. :D

Нареден пат со Сан Марино кога ќе играме за нас ќе биде поголем коефициентот...

Добро чим бил околу 5, ја и онака само фиксови играм, да не се замарам не бил висок

Катанец кога викаше толку не бива, сосила убавина не бидува, го ругавме. А овој Тошаков бе луѓе, нека се потошакоса негде.

Секоја репрезентација има право да не ја бива во фудбал, ама нашите го силуваат ова право. :facepalm:

Ова веќе не е ни достојно за коментар, ќе си пукам во колено еј... Срамота, веќе и физичка болка мислам дека почнав да осеќам после секој натпревар. Не знам ни зошто се трудам да следам македонска репрезентација во фудбал. Срамота. Служиме за потсмев на сите...:facepalm:

Ме интересира, која е најголемата победа што ја издвојувала Португалија? Ако хари краде, барем и ја да заработам нешто...

Арно е можаше и полошо,ако не има и полошо од оваа.
haha kamenja nevideni se haha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom