ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
Па добро што ја наместија па мораа да примат гол Луксембург, инаку 5-0 ќе изгубевме...Си ја местија они 2/1 , ке си го дрват сеа , вие тука се жалите
Па добро што ја наместија па мораа да примат гол Луксембург, инаку 5-0 ќе изгубевме...Си ја местија они 2/1 , ке си го дрват сеа , вие тука се жалите
Жаре исто на статус праша што е финатава што во последно време сите ја форсираат ЛДР на ФБ.Жаре еден на еден ги утепа со статусиве:
Дечки, факт - Луксембург има четворица (4!!!) професионални фудбалери. Сите играле, инаку ќе ги тепавме..
Инаку, колку за инфо, утакмицава заврши 2 во 1 и тоа со гол во 90та!!! Среќа не сме по местењето инаку ќе помислев дека нешто смрди... О.о
Pa podobro rakometarite i kosarkarite neka igraat fudbal... Ustvari sto tropam ja be, super si se nasite, Luksemburg e fudbalska velesila!
Има лек и за тоа. Ќе договори Ари некоја од Шпанија, Холандија, Франција, Англија, Германија и ќе го видиш стадионот полнА онака масовно неприсуство на стадион кога игра репрезентација? Знам дека уствари никој не ни иде од форум ама нека се прошири на секаде. Нека играат пред 20 души, роднини нешто па да видат што прават.
Добро чим бил околу 5, ја и онака само фиксови играм, да не се замарам не бил високСлабо брат, 4.50... ама затоа за 2у1 беше 30.
Нареден пат со Сан Марино кога ќе играме за нас ќе биде поголем коефициентот...