Македонска фудбалска репрезентација

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Жаре еден на еден ги утепа со статусиве:

Дечки, факт - Луксембург има четворица (4!!!) професионални фудбалери. Сите играле, инаку ќе ги тепавме..

Инаку, колку за инфо, утакмицава заврши 2 во 1 и тоа со гол во 90та!!! Среќа не сме по местењето инаку ќе помислев дека нешто смрди... О.о

Pa podobro rakometarite i kosarkarite neka igraat fudbal... Ustvari sto tropam ja be, super si se nasite, Luksemburg e fudbalska velesila! o_O

:pos:
Жаре исто на статус праша што е финатава што во последно време сите ја форсираат ЛДР на ФБ.

Ти ми изгледаш како компетентен за одговор на прашањето.

:D :D

А

Анноун

Гостин
Хари на телефон . Звони во федерацијата на Луксембург :

Хари : ја местиме , 1 у 2 .
Луксембург : Луд си , ние сме бразил за вас
Хари : Добро де , 2 у 1 .
Луксембург : Договорено!

ако биде уште хари во септември на ффм ( а ќе биде бидејќи ова е Македонија ) , не СТАПНУВАМ на стадион !

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А онака масовно неприсуство на стадион кога игра репрезентација? Знам дека уствари никој не ни иде од форум ама нека се прошири на секаде. Нека играат пред 20 души, роднини нешто па да видат што прават.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Што би рекол Јонуз:Немавме среќа:D
Инаку во Португалија подобро да не одат на пријателска зошто може да доживеат нешто интересно

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А онака масовно неприсуство на стадион кога игра репрезентација? Знам дека уствари никој не ни иде од форум ама нека се прошири на секаде. Нека играат пред 20 души, роднини нешто па да видат што прават.
Има лек и за тоа. Ќе договори Ари некоја од Шпанија, Холандија, Франција, Англија, Германија и ќе го видиш стадионот полн :D

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Под итно треба да се запали ФФМ, ова веќе не се издржува ми се плаче, смрт за говедата.

S

Stivie G

Гостин
Честитки до нашите репрезентатитивци. Со таква велесила како што е Луксембург успех е да загубиш со само 1 разлика. :vozbud::vozbud:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
И што би рекол Катанец “То је то„

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524
Слабо брат, 4.50... ама затоа за 2у1 беше 30. :D

Нареден пат со Сан Марино кога ќе играме за нас ќе биде поголем коефициентот...
Добро чим бил околу 5, ја и онака само фиксови играм, да не се замарам не бил висок

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Катанец кога викаше толку не бива, сосила убавина не бидува, го ругавме. А овој Тошаков бе луѓе, нека се потошакоса негде.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Секоја репрезентација има право да не ја бива во фудбал, ама нашите го силуваат ова право. :facepalm:

Ова веќе не е ни достојно за коментар, ќе си пукам во колено еј... Срамота, веќе и физичка болка мислам дека почнав да осеќам после секој натпревар. Не знам ни зошто се трудам да следам македонска репрезентација во фудбал. Срамота. Служиме за потсмев на сите...:facepalm:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Ме интересира, која е најголемата победа што ја издвојувала Португалија? Ако хари краде, барем и ја да заработам нешто...

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Арно е можаше и полошо,ако не има и полошо од оваа.
haha kamenja nevideni se haha

Kajgana Shop

На врв Bottom