И тоа шо викаш. Мада би се распуцале и ниенема шанси!!! испод чест ни е да играме против овие дрвава!!! нека победат некого, макар и сан марино (ама тие се велесила за нас), тогаш ќе размислиме!!!
е да го имав инфофо клавав 1 без еразмислувањеЛуксембург има четворица професионални фудбалери. Сите играле, инаку ќе ги тепавме...
не сакам да се компромитирам и да играм против некоја ш класа репрезентација. патриот сум си, па ко за нашиве велесили станаа андора, луксембург и такви и јас би избирал такви противници. прво би играле против сао томе и принсипе, па после ќе видиме...И тоа шо викаш. Мада би се распуцале и ние
Слабо брат, 4.50... ама затоа за 2у1 беше 30.
а колку беше коеф. за Лукс? Све касно ми текнува...
Како ја почна реченицава мислев ќе кажеш како не отидов да ја гледам во живоКако бе не отидов денеска да ја изиграм, ќе се опарев.
сан марино...Хаха,која брука е оваа наша "напатена" репрезентација......
Дај нека го расформираат националниот тим,да не не срамат келнери,водоинсталатери и да запишуваат историја на наша сметка...
Ова не се трпи...
15 large(во евра месечно)даваат за трупот Тошак...
Човек кој нема работено во клуб којзнае од кога...па Џони Тодоровски е Мурињо за Тошак и неговиот пиун Бабунски...
Ах да.....
И нека не се срамат играчите,јас да сум на нивно место сам ќе се откажам....
Дрва неделкани...со секоја чест на ретките исклучоци....
Останатите не се ни да ги собираат топките зад гол,камоли да играат за најдобрата селекција...
Кој остана уште да не победи од аутсајдерите?Нема таква селекција...
Сите се прославија против Македонија
Ма немој да ме је*еш.Како ја почна реченицава мислев ќе кажеш како не отидов да ја гледам во живо
шегата настрана. репрезентатиците треба да имаат утре ГРАНДИОЗЕН ДОЧЕК кај триумфалната порта!!! само едно инфо, кај има нејевтини јајца во ск, да не ги влечкам по пат???
Kaчени во панорамски камион , утре под триумфална..обавезно..