да се сменат некој појави. Порано кога ке видев вакви појави и вакви теми избегавав да ги коментирам као ете сите да не се силиме да не палиме оган ама преку кур ми е од све и од мир и од албанци веќе.Такво е времето да му ебам матер, мораш сам да се заштитиш, не ја бива вака, се додека не го вратите ударот вистински ке ве газат, повторувам удрете без пардон,кој сака нека е крив, сами ке сменат, нема потрба од полиција.Не може некој да ми каже ама не треба да страдаат невини луге и слично, нема тука невини, проблемот е во нивното домашно воспитување, така се воспитани, излегуваат од дома со омраза да кршат, да истепаат некој македонец и слично. Налупајте го некој родител што така го воспитал синот па после кога ке осети болка друг муабет ке прај дома.
---- ova go kopirav , ase nadevam nema da se naluti ,,filip,, ama navistina e vo pravo covek , i jas izveguvav da komentiram vakvi prasanja, ama citav za ona sto se slucilo denes vo gostivar.
vo pravo e covekot ,dodeka nie gi ucime decata na ,,sedi miren,,, , ti ne se zakacaj,, ,,ne se mesaj ,, toa ne udira po glavata , ma dosta e , aj da ne bidnam sovinist ili koj znae kako bi me kazale, zaroa samo ke kazam , POSTAPUVAJTE ISTO KAKO STO POSTAPUVAAT SO VAS , PRAVETE GO ONA STO VI GO PRAVAT ,, koga ne biva so svrti go drugiot obraz , pa belki ke prestane, togas neka bidne ,, klin so klin se izbiva,,, vrakajte go ona sto vi go pravat , organizirajte se vo navivacki grupi, skinhedsi , ili sto znam veke kako, no vrakajte , barem nema da vi e krivo koga ke ve nacekaat sam i ke ve pomodrat