- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Какви шанси Манчестер, дека го играв 2-ка и мора малерот.Како може ова да си го дозволи а да ми брка титула.
Еве го славеникот да те спасиКакви шанси Манчестер, дека го играв 2-ка и мора малерот.Како може ова да си го дозволи а да ми брка титула.
Ете го влезеКакви шанси Манчестер, дека го играв 2-ка и мора малерот.Како може ова да си го дозволи а да ми брка титула.
Гигс е тука, ич да не се секираш А и ние играме додека не свирне судијата, прашај го брат ти најдобро знае :РТоооооо кој друг ако не ЛЕГЕНДАТА!!
Килаво играте последно време, што има да го прашам брат ми, кога тогаш беше обратното, тие играа до крај.Гигс е тука, ич да не се секираш А и ние играме додека не свирне судијата, прашај го брат ти најдобро знае :Р
Вие со кајт кога?Добро бе како можи во 90та да се вадат да им ебам тимот скапан
Натпреварот се игра додека судијата не свири крај!Добро бе како можи во 90та да се вадат да им ебам тимот скапан
Е може ние играмо дури не свирине крај затоа и смо шампиони нелиДобро бе како можи во 90та да се вадат да им ебам тимот скапан
Карактер чедо..Добро бе како можи во 90та да се вадат да им ебам тимот скапан
т.е. обратно:Судијата не свири додека вие не дадете гол.Гигс е тука, ич да не се секираш А и ние играме додека не свирне судијата, прашај го брат ти најдобро знае :Р
Може и така. Кај смее да свирне, масоните ќе му ја земат душата послет.е. обратно:Судијата не свири додека вие не дадете гол.
Прв пат оваа година бе да ти ебам тимот скапан.Добро бе како можи во 90та да се вадат да им ебам тимот скапан