Spartacus

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Хех, кај овој новиов не е воопшто физички спремен или бар во фаца да личи на "позитивец", уште не ни знае да глуми.

Бев 90% сигурен дека серијата ќе ја снајдеше истото нешто како и Prison Break во својата втора сезона, бидејќи драстично се менуваат ликовите и локациите, ама овде се направени премногу лоши избори. На пример, наместо Лукреција можеле да го вратат Батиатус ѕверот, далеку подобра серија за гледање ќе имавме. : )

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
За новиот тип се согласувам, и во втората епизода не можеше да ме убиди дека е навистина Спартак. И дај нека му дадат стероиди или слично, колку да заличи на воин кој до вчера правел лом во арената.
А Батиатус мислам дека не можеа да го вратат бидејќи серијата ги следи реалните настани.

Инаку,
Ганикус, или како и да се чита, ќе се појави во петтата епизода

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Знае некој колку вкупно епизоди ќе има оваа сезона?
Пошто сакам да почекам сите да излезат па да си ги изгледам , не сакам вака една по една да ги чекам ко гладен пес пред касапница :icon_mrgr:

Член од
22 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
18
Знае некој колку вкупно епизоди ќе има оваа сезона?
Пошто сакам да почекам сите да излезат па да си ги изгледам , не сакам вака една по една да ги чекам ко гладен пес пред касапница :icon_mrgr:
10 епизоди ќе има

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Може некој да ми каже за оваа серија Gods of Arena што ќе се дава на МТВ 1 зошто сакам да ја гледам. Дали се работи за оваа тема и оваа серија, или некоја друга, или некоја сезона од серијава се вика така?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Може некој да ми каже за оваа серија Gods of Arena што ќе се дава на МТВ 1 зошто сакам да ја гледам. Дали се работи за оваа тема и оваа серија, или некоја друга, или некоја сезона од серијава се вика така?
Гледај ја таа ти е како предсезона за Spartacus blood and sand ...
Изгледај ја неа првин па после оваа сезона и тек после сезоната Vengeance којашто досега има само 2-3 епизоди ама по коментариве лоша била т.е. новиот глумец разочарал...

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Фала многу. Добар и е терминот на МТВ 1, секој ден во 22.30 и реприза во 2 по полноќ

TheShadow

Yeah Buddy.... Light Weight!!
Член од
1 октомври 2011
Мислења
143
Поени од реакции
21
А ова ке биде последна сезона ??

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Не, ќе има и трета сезона. Потоа дали ќе продолжи зависи од рејтингот најмногу.
Чек сеа Spartacus: Blood and Send е прва а Spartacus: Vengeance е втора сезона од каде инфо дека ќе има трета ?

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Загревање за 5 епизода (кој не глеал Gods of the arena нека не го гледа клипов)
Според мене најдобрата снимена сцена во сите сезони.
Epic, Worth every minute !

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Вчера си ја изгледав пак последната епизода од 1та сезона, колку идеше крајот толку ја усраа со графиката, т.е. со крвта, со прободувањето... ама сепак сезоната беше :cuc: и ова Gods of the arena беше :cuc::cuc: , сеа чекам да излезат сите епизоди од 2рата сезона па да ја изгледаме,но како што гледам мн. критики има за новиот актер.. како внатрешно (глумата) , така надворешно(физичкиот изглед) .... :confused:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Вчера си ја изгледав пак последната епизода од 1та сезона, колку идеше крајот толку ја усраа со графиката, т.е. со крвта, со прободувањето... ама сепак сезоната беше :cuc: и ова Gods of the arena беше :cuc::cuc: , сеа чекам да излезат сите епизоди од 2рата сезона па да ја изгледаме,но како што гледам мн. критики има за новиот актер.. како внатрешно (глумата) , така надворешно(физичкиот изглед) .... :confused:
Ајде објасни ми, која сезона беше таа вчера на МТВ 1 што заврши со 13 епизоди вкупно? Јас мислев дека е прва, а сега читам дека имало уште една пред неа. Оваа на МТВ 1 што ја даваат беше фантастична. И мене не ми се допаѓаат компјутерските ефекти во серијата, кои мислам дека беа најмногу застапени во првата епизоди, а и во последнава ги имаше многу. Колку ми е мило за Лукресија и Батијат, а особено за она детето на судијата што нареди да се убие Варо. Серијата е преубава, а од понеделник на МТВ започнува нова сезона.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ајде објасни ми, која сезона беше таа вчера на МТВ 1 што заврши со 13 епизоди вкупно? Јас мислев дека е прва, а сега читам дека имало уште една пред неа. Оваа на МТВ 1 што ја даваат беше фантастична. И мене не ми се допаѓаат компјутерските ефекти во серијата, кои мислам дека беа најмногу застапени во првата епизоди, а и во последнава ги имаше многу. Колку ми е мило за Лукресија и Батијат, а особено за она детето на судијата што нареди да се убие Варо. Серијата е преубава, а од понеделник на МТВ започнува нова сезона.
Таа е првата сезона Blood and Sand, сезоната од 6-епизоди која ќе започне да се прикажува на МТВ1 ќе му дојде нешто како нулта сезона, т.е. приквел сезона. Дејството во неа се случува пет години пред да дојде Спартак во лудусот. Моментално во Америка (а и на замунда) се прикажува втората сезона наречена Vengeance.

Kajgana Shop

На врв Bottom