TheShadow
Yeah Buddy.... Light Weight!!
- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 143
- Поени од реакции
- 21
?? Што имаврска па сеа тоа ?? Инаку не на мутеИзвини друже, ама ти серијава на mute на звучнициве ја гледаше?
?? Што имаврска па сеа тоа ?? Инаку не на мутеИзвини друже, ама ти серијава на mute на звучнициве ја гледаше?
Море колку пати ти реков да гледаш првин GOds of the arena, па псоле blood and sand?Прво гледав blood and sand и сеа ја имам и Gods of the arena алиии како може доминус и оној плавиот со меѓушата да се живи?? Изглеа таа ке требаше прво да ја гледам после blood and sand...
Според мене би требало да го стават овај Линколн, баш како за гладијатор идеален е , градбено поголем е и има фаца, овој новиов некако с'кн...Уште не можам да кажам дали новиот Спартак е добар или не. Бидејќи е ова прва епизода без Енди, на моменти чувствував дека не само глумецот, туку и ликот е друг. Сепак, наредните епизоди ќе покажат. И првата епизода на Blood and Sand не ми се допаѓаше којзнае колку, ама со текот на времето ми стана една од омилените серии. Инаку, колку за информација, освен новиот глумец, овие двајца актери влегоа во најтесниот круг за улогата на Спартак.
Stephen Amell
Lincoln Burrows