Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како би одела програмата ако сакам да вежбам два пати неделно трицепс, и кои вежби да ги правам на првиот, а кои на вториот тренинг? Фала однапред![]()
Диета некој да даде???
Белиот леб препорачливо е да се замени со црн или леб од цело зрно, конзумирање умерено за доручек ручек за вечера можеш да избегаваш.вака, последниве 3 дена не конзумирам леб ( скоро ич ) планирам бар до крајов на месецов да ја симнам килажата 75kg, потоа од 1ви март да се зачленам во теретана,а исто така ми започнуваат тренинзите по Ruska Sistema.Сакам да прашам, кога да го конзумирам највеќе лебот,бидејќи малце зафркнат метаболизам имам , ако го конзумирам почесто ке ја враќам килажата постепено.исто така, тренинзи по Ruska Sistema имам 3пати недело, дали ќе ми штети на мускулите(околу развојот,тонирање) ако исто така одам 3пати недело во теретана.
пр. пон - r.s , втор - fitnes ,сре - r.s , чет - fitnes , пет - r.s , саб - fitnes недела - одмор (евентуално,кардио (трчање) на кеј) , но воедно и правење секој ден по 20 склекови наутро пред јадење, и пред спиење.
исто така,кажете ми првиот месец на теретана ,дали да ги вежам сите мускули поделено по 2 серии ,или веднаш да почнам со програма ,секој втор ден различен мускул.
фала ви многу ,
druze ti si naprail spored mene losa rabota sea pazi se nemoj vejke da pravis mrtvo ako ne ja usovrsis tehnikata celosno oti mozebi izgleda ednostavno ama pri mali neispravnosti se slucuva losoto sea pravi vezbi za polivnata i nemoj da prodolzuvas so mrtvoto...Mene istot mi se sluci 2 pati do den deneska imam problemiмомци денес вежбав грб, и при правење на мртво дигање едно повторување како да не го направив како што треба и осетив маала болка во кичмата. еве сега кога седам по 2-3 саати после тренингот осеќам така импулсна болка од време на време. дали е страшно, дали му се има десено на некого истово и ако знае некој да ми каже чаре? поздрав
момци денес вежбав грб, и при правење на мртво дигање едно повторување како да не го направив како што треба и осетив маала болка во кичмата. еве сега кога седам по 2-3 саати после тренингот осеќам така импулсна болка од време на време. дали е страшно, дали му се има десено на некого истово и ако знае некој да ми каже чаре? поздрав
vezbi za jacanje podlaktica ?
Гурање на ракаvezbi za jacanje podlaktica ?
доста едноставно домашно решение, а прилично ефикасно (освен редовни фатови/грипови на кои влијаат вежби за други муск. групи, виткања према нанадвор и навнатре на рачниот зглоб со тегови и шипки во вежбална) е шипка, ортома и тег.vezbi za jacanje podlaktica ?