Power 90 Xtreme - Workout program

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Тоа сакав да го слушнам за исхраната. На крај краева можда може да се применува некој свој вид на исхрана со оваа програма за вежбање.
Глеј исхраната да:
- Има минимум грама протеини дупло од твојата тежина (ex. 90 кила - 180г протеин)
- Да не конзумираш никаков вид на лоши шеќери (а и “добрите“ да се на минимум)
- Да немаш никаков допир со фаст фуд или било какви грицки и сокови (един прилив на течности, вода/чај/свежо цеден сок)
- Исхраната да ти е поделена на 5 помали јадења

и тоа ми текиња сеа за сеа.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Пизду матер.Купив вратило од топ шоп,не ми го пасува ни на една ебена каса...кажувајте што да правам :mad::вонзем:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Пизду матер.Купив вратило од топ шоп,не ми го пасува ни на една ебена каса...кажувајте што да правам :mad::вонзем:
Замоли ги да ти ги вратат парите или стави го на пазар3 / реклама5

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Замоли ги да ти ги вратат парите или стави го на пазар3 / реклама5
Да тоа....ама....што ќе правам без вратило :(

Знаете некој што може да ми направи вратило онакво,од зид до зид ?

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Да тоа....ама....што ќе правам без вратило :(

Знаете некој што може да ми направи вратило онакво,од зид до зид ?
Со малку иновација и матријали и сам би можел да направиш такво:)

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Која програм треба почетник да ја избере:Classic,Double ili Lean ? и дали ако ја следам исхраната и ги правам вежбите без користење на дали ќе има резлутати ?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Која програм треба почетник да ја избере:Classic,Double ili Lean ? и дали ако ја следам исхраната и ги правам вежбите без користење на дали ќе има резлутати ?
Без користење на ... не си се доизјаснил , инаку јас го спуштив П90Х и вежбите се добри ... само можам да потврдам како што кажав тешко да можеш да си дозволиш со нашите плати таква исхрана ... можеби со некаква своја исхрана и вежбите да добиеш некакви резултати , но исти како тие тешко.

Член од
30 октомври 2010
Мислења
221
Поени од реакции
127
Како.. ? неможам у стан сум,неам ништо...
Јас го имам направено помеѓу дрве соседни врати закачено на касите односно на первазот и нема гајле ,ако имаш можност така направи или пак можам слика да ти пратам и јас сум во стан.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Јас го имам направено помеѓу дрве соседни врати закачено на касите односно на первазот и нема гајле ,ако имаш можност така направи или пак можам слика да ти пратам и јас сум во стан.
Прати ми...ама ни шипка неам,кај да најдам шипка..
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 19:28 ---
http://paulandbecca.files.wordpress.com/2009/12/dscn0870.jpg можеш вака, а можеш вакво и на два паралелни зида да направиш со мегјусебно растојание од околу метар ипол:)
Друже,неам ни шипка ни ништо...

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Прати ми...ама ни шипка неам,кај да најдам шипка..
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 19:28 ---

Друже,неам ни шипка ни ништо...

А отпад за старо железо имаш негде у близина? Или железарија некоја?

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Za nasi uslovi taa ishrana da ne se lazeme retko koj moze da si ja dozvoli najubavo e mislam e dobro proteince da se zeme i kako sto kaza statusQuo da se vnimava na sekeri fast food na prezeno meso i taka mislam ke se postigne nekoe dobro nivo

Kajgana Shop

На врв Bottom