Power 90 Xtreme - Workout program

• Креатор на темата Креатор на темата IgorGunner
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа сакав да го слушнам за исхраната. На крај краева можда може да се применува некој свој вид на исхрана со оваа програма за вежбање.
Глеј исхраната да:
- Има минимум грама протеини дупло од твојата тежина (ex. 90 кила - 180г протеин)
- Да не конзумираш никаков вид на лоши шеќери (а и “добрите“ да се на минимум)
- Да немаш никаков допир со фаст фуд или било какви грицки и сокови (един прилив на течности, вода/чај/свежо цеден сок)
- Исхраната да ти е поделена на 5 помали јадења

и тоа ми текиња сеа за сеа.

Пизду матер.Купив вратило од топ шоп,не ми го пасува ни на една ебена каса...кажувајте што да правам :mad::вонзем:
Замоли ги да ти ги вратат парите или стави го на пазар3 / реклама5

Замоли ги да ти ги вратат парите или стави го на пазар3 / реклама5

Да тоа....ама....што ќе правам без вратило :(

Знаете некој што може да ми направи вратило онакво,од зид до зид ?

Да тоа....ама....што ќе правам без вратило :(

Знаете некој што може да ми направи вратило онакво,од зид до зид ?

Со малку иновација и матријали и сам би можел да направиш такво:)

Која програм треба почетник да ја избере:Classic,Double ili Lean ? и дали ако ја следам исхраната и ги правам вежбите без користење на дали ќе има резлутати ?

Која програм треба почетник да ја избере:Classic,Double ili Lean ? и дали ако ја следам исхраната и ги правам вежбите без користење на дали ќе има резлутати ?

Без користење на ... не си се доизјаснил , инаку јас го спуштив П90Х и вежбите се добри ... само можам да потврдам како што кажав тешко да можеш да си дозволиш со нашите плати таква исхрана ... можеби со некаква своја исхрана и вежбите да добиеш некакви резултати , но исти како тие тешко.

Како.. ? неможам у стан сум,неам ништо...

Јас го имам направено помеѓу дрве соседни врати закачено на касите односно на первазот и нема гајле ,ако имаш можност така направи или пак можам слика да ти пратам и јас сум во стан.

Јас го имам направено помеѓу дрве соседни врати закачено на касите односно на первазот и нема гајле ,ако имаш можност така направи или пак можам слика да ти пратам и јас сум во стан.

Прати ми...ама ни шипка неам,кај да најдам шипка..
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 19:28 ---
http://paulandbecca.files.wordpress.com/2009/12/dscn0870.jpg можеш вака, а можеш вакво и на два паралелни зида да направиш со мегјусебно растојание од околу метар ипол:)

Друже,неам ни шипка ни ништо...

Прати ми...ама ни шипка неам,кај да најдам шипка..
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 19:28 ---

Друже,неам ни шипка ни ништо...

А отпад за старо железо имаш негде у близина? Или железарија некоја?

Za nasi uslovi taa ishrana da ne se lazeme retko koj moze da si ja dozvoli najubavo e mislam e dobro proteince da se zeme i kako sto kaza statusQuo da se vnimava na sekeri fast food na prezeno meso i taka mislam ke se postigne nekoe dobro nivo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom