Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Од утре може да очекуваме во Вил Хил (англискиот) да се почне со типување.
Кој ќе биде следната жртва на Арон Ремзи?

Сега од политичари се префрли на пејачи.
Којзнае кој ќе биде следен.
Па некој фудбалер....по можност црнец :D:D:D
Или некој судија а? :icon_lol:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Очигледно убаво си се истури тука за утакмицава. Ама не ти е ништо од ова издржано. Никој не рече дека Манчестер не заслужи да победи. Сеа малце претерувате со тоа уште 4 комада да примат ама пак Манчестер тепаше затоа што беше подобар. Можеш да отвориш фан клуб Ливерпул и да видиш колкава( и квалитетна) дискусија се врза за утакмицава и општо. И ќе видиш дека никој таму нема пишано Ферги педерчуга, Евра црнчуга, Фердинанд идиот и такви работи. А за играва не се збори многу затоа што главниот момент беше Евра вс Суарез.
Сеа за тоа што го ставив линкот од Ферги и твоето предходно мислење на оваа тема. Те молам немој да ми праиш бајрам на мозоков не глеам фудал од завчера. Фергусон ќе кажува кој треба да игра во Ливерпул а кој не. Демек он му мисли на Ливерпул добро па Суарез не требало да игра во толку голем клуб. Значи Ливерпул и Манчестер не се сакаат од глава до пети, т.е. од навивачи до менаџмент на клубот. Суарез може да речеш дека е лигуш ама потсети се малце кој играше кај вас до пред некоја сезона а сеа игра у Реал. Па поголем плачко, лигуш, глумец и што уште не од него немаше. И пак имаше коментари од вас како демек ич не не занима битно добар играч е. Епа и кај нас е така. Нема да го женам јас па карактерот негов да ми се свиѓа. Ако игра и дава голови топ, за тоа е платен. И кај едните и кај другите ќе има многу квалитетни и поштувани фудабалери ( Гигс и Хипија ми паднаа на памет), ама ќе има и играчи како Суарез и Роналдо ( а и Руни да не го заборавиме пошо е меѓу подебилните играли у ПЛ а може да земе и пошироко ако има натпреварување). Мене ми беше многу смешно што исплука 100 реда за Суарез а за потегот на Евра рекол само дека не требало тоа да го направи :)
E што не е издржано, зарем не е точно нешто од тоа што напишав? Врати се неколку страни поназад и ќе видиш дека има пишано дека не бил нешто подобар Манчестер, а тоа мене ми е искрено смешно. За 4 комада мислев 4 вкупно, не уште 4 грешка си ме разбрал. Плус за мене не се главен момент Евра и Суарез, јас си пуштам да гледам дерби, не шпански серии, можда за некој друг такви глупости се интересни. Не ме интересира ни Суарез, ни Евра шо направил, мене ме интересира како ќе изигра мојот тим и секако 3 бода.

За Ферги очигледно не сфаќаш зашто дава такви изјави, читај мислење на Inglorious Basterd. Не кажува Фергусон кој треба да игра кој не, него му се може и си го лади. За споредба Суарез-Роналдо мислам дека е смешно. Роналдо беше провокатор, ама беше играчиште за разлика од просечниот премиерлигашки шпиц. Роналдо тоа шо го правеше и го постигна, Суарез ќе го сонува цел живот. Зборот ми е можда бил лигле, ама ораше по теренот и освои се што може да се освои, барем бил корисен за нешто, а од Суарез не знам вие колкав ќар имате, освен да го грди името на клубот.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
E што не е издржано, зарем не е точно нешто од тоа што напишав? Врати се неколку страни поназад и ќе видиш дека има пишано дека не бил нешто подобар Манчестер, а тоа мене ми е искрено смешно. За 4 комада мислев 4 вкупно, не уште 4 грешка си ме разбрал. Плус за мене не се главен момент Евра и Суарез, јас си пуштам да гледам дерби, не шпански серии, можда за некој друг такви глупости се интересни. Не ме интересира ни Суарез, ни Евра шо направил, мене ме интересира како ќе изигра мојот тим и секако 3 бода.

За Ферги очигледно не сфаќаш зашто дава такви изјави, читај мислење на Inglorious Basterd. Не кажува Фергусон кој треба да игра кој не, него му се може и си го лади. За споредба Суарез-Роналдо мислам дека е смешно. Роналдо беше провокатор, ама беше играчиште за разлика од просечниот премиерлигашки шпиц. Роналдо тоа шо го правеше и го постигна, Суарез ќе го сонува цел живот. Зборот ми е можда бил лигле, ама ораше по теренот и освои се што може да се освои, барем бил корисен за нешто, а од Суарез не знам вие колкав ќар имате, освен да го грди името на клубот.
За првиот дел ќе ти кажам само дека и Евра и Суарез се дел од нашите тимови и заради можните суспензии и такви работи секад мора да те интересира било што околу нив и другите играчи од твојот клуб. Плус убаво си пишува дека Манчестер не изигра којзнае колку затоа што искрено ( ако сме ја глеале истата утакмица) првото полувреме беше тотален промашај за двете екипи освен може шансата на Џонсон што пројде на милиметар од статива. Сега за 45 минути колку сте можеле да не надиграте, не ми се верува дека до толку сте не отвориле.
Нека си го лади Ферги до утре ама со тоа само навлекува негативен публицитет на Суарез и ја многу добро ги сфаќам тие mind games на Фергусон. Не му е прв пат да праи така. А за Роналдо изглеа уште си го сакаш :). И ја коа го глеам Торес у Челзи кога и да прими топка си викам сеа ќе даде некој гол кога сиромашкиот неможе трибината да ја погоди. Знам додека играше во Јунајтед многу се бунеа дека не се враќа да помага назад и такви работи. Според мене нема некоја голема разлика меѓу Суарез и Роналдо. И двајцата се одлични играчи според мене ама изглеа ти го гледаш Суарез како Бентнер.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Извини што ќе влезам во конверзација.

Не знам кој може да го оспори тоа што Роналдо го направи во Јунајтед..и покрај тоа што беше тешко лигле, провокатор, плачипи*ка и слично...

Само сакам да влезам во дискусијава да кажам дека Суарез е далеку од просечен...и дека може да сања не знам, да не сањаш ти нешто што вака самоуверено тврдиш? И да имаме ќар..и да, не го грди името на клубот...сите се позади него, како што можеш да приметиш.

Поздрав.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Не како Бендтнер, ама со оглед на учинокот шо го има, треба да го споредам со такви некои играчи. Вие го правите ко којзнае шо да е, секоја чест за Ван Перси, Ба тоа се напаѓачи и тоа одлични според мене.
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 03:34 ---
Извини што ќе влезам во конверзација.

Не знам кој може да го оспори тоа што Роналдо го направи во Јунајтед..и покрај тоа што беше тешко лигле, провокатор, плачипи*ка и слично...

Само сакам да влезам во дискусијава да кажам дека Суарез е далеку од просечен...и дека може да сања не знам, да не сањаш ти нешто што вака самоуверено тврдиш? И да имаме ќар..и да, не го грди името на клубот...сите се позади него, како што можеш да приметиш.

Поздрав.
Па добро ако имате ќар супер, барем среќни да сте. Камо нон стоп да имате таков ќар и такви успеси. Ама толку го дигате у облаци ко стварно којзнае шо да е, за да биде меѓу најдобрите треба и да покаже нешто зар не? Повеќе покажал глупи работи отколку голови и нормално дека ќе бидете позади него зашто е ваш играч и по секоја цена ќе го браните.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што бе уште за Манчестер - Ливерпул, Челзи гледам изгубиле, кажете нешо за тоа, пак Веб да не судел? jk

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ништо страшно бе Челзи, Манчестер Јунајтед е во центар на вниманието секогаш....
Челзи веќе си се навикнати дека се тиња екипа, нема што да се зборува.. А и реално и мислев дека ќе кикснат ама не мислев дека ќе изгубат 2-0 .....
Кај да е Боаш ќе му дадат шут карта :icon_lol:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ова со Ремзи станува језиво више упм... А коа ќе почне да дава почесто голови што праиме? :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ова со Ремзи станува језиво више упм... А коа ќе почне да дава почесто голови што праиме? :icon_lol:
Може да биде и полошо.
Во еден ден Торес,Керол и Ремзи да дадат гол а Даунинг да асистира.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ништо страшно бе Челзи, Манчестер Јунајтед е во центар на вниманието секогаш....
Челзи веќе си се навикнати дека се тиња екипа, нема што да се зборува.. А и реално и мислев дека ќе кикснат ама не мислев дека ќе изгубат 2-0 .....
Кај да е Боаш ќе му дадат шут карта :icon_lol:
15 мил. платија уште 4-5 ако го отпуштат ... бизнис потег на деценијат ќе биде ова :)))

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
15 мил. платија уште 4-5 ако го отпуштат ... бизнис потег на деценијат ќе биде ова :)))
Некни прочитав со отпуштањето на Анчелоти и купувањето на Боаш, вкупно ги коштало 28 мил. евра o_O

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Може да биде и полошо.
Во еден ден Торес,Керол и Ремзи да дадат гол а Даунинг да асистира.
Повеќе мислеше за тоа, кога и да даде Ремзи гол, имаме смртен случај на некоја позната фацка во светот. И да, веќе станува језиво. :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom