Г
Гучи
Гостин
Лаптоп-от ке го носиш?Идеме и јас и мојата попаметна половина
Лаптоп-от ке го носиш?Идеме и јас и мојата попаметна половина
Фала сонце ) Не, не е лап-топот.Лаптоп-от ке го носиш?
Тогаш некој смартфон не се вика за џабе такаФала сонце ) Не, не е лап-топот.
Комши дојди на санка бе, речи му на Македонец он ќе те довлечеМногу снег. Заеби.
Ќе се задавев со кафето утринава кога те прочитав, си ја замислувам фацата на оној кој го влечеле како те гледа во лет со лап топот Иначе жив и здрав си нема што да те оплакуваме3 лајка (на Разиел не го рачунам) на постот каде што опишав како се спружив и си го искршив лап топот.
Што ви згрешив бе луѓе????
Заебанцијата настрана, имав среќа што брзо одев, па кога се сопнав, се истркалав метро два нанапред. Тој влечениот со колата, бидејќи не можеше да застане, ми помина на неколку сантиметри од ногата, како што бев спружен. Се движеа многу полека, ќе ме оставеше без зглобот на ногата.Ќе се задавев со кафето утринава кога те прочитав, си ја замислувам фацата на оној кој го влечеле како те гледа во лет со лап топот Иначе жив и здрав си нема што да те оплакуваме
Тоа е феноменот кога на R.I.P се ставаат лајкови како поддршка.3 лајка (на Разиел не го рачунам) на постот каде што опишав како се спружив и си го искршив лап топот.
Што ви згрешив бе луѓе????
Вирус мислам.Потсетете ме, кој дојде со лаптоп на собиранката во Дајмонд?
јас се извинувам за оф топик ама полоша комбинација на видео и аудио материјал мислам дека немам видено.