Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
јас се извинувам за оф топик ама полоша комбинација на видео и аудио материјал мислам дека немам видено.
оф-оф-топик
Тоа е целта.
Очигледно не ти е познат стилот.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Вирус беше со лап-топ на собиранката во Дајмонд.

Јас ќе дојдам ама без кола. Не можам да ја извадам од двор со волку снег. А и ако ја извадам, дали ќе најдам место за паркирање у Центар...
Добра ствар, ќе можам да пијам колку сакам (колку пари ќе извадам од банкомат).
Лоша ствар, ќе треба да ја гушкам Леандра додека чекаме такси за накај Капан Ан.
Најлоша ствар е чекањето бус/воз утре сабајле накај дома, има снешко да се сторам.
И јас ќе дојдам car-less, да бидам искрен пешки побрзо и така ќе стигнам него со кола. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И сеа шо прајме, ќе има собиранка или ќе чекаме да преврне !? :)
Ај не прави конфузија кај другите па да не дојдат. Знам што ти е фората али морам за некои други.

Ќе има собиранка, чисти улици има.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Абе ова мистик да не е My Stick !? :P
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 14:37 ---
Ај не прави конфузија кај другите па да не дојдат. Знам што ти е фората али морам за некои други.

Ќе има собиранка, чисти улици има.
Нема фора, сериозен бев.. ја вчера возев и едвај стигнав и се вратив од град. Лапајца до јајца... 40 на саат беше најбрзо шо возев и тоа на Првомајска.

Само прашував, да не случајно дојде до откажување за да не висам сам во My Stick.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Абе ова мистик да не е My Stick !? :P
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 14:37 ---

Нема фора, сериозен бев.. ја вчера возев и едвај стигнав и се вратив од град. Лапајца до јајца... 40 на саат беше најбрзо шо возев и тоа на Првомајска.

Само прашував, да не случајно дојде до откажување за да не висам сам во My Stick.
Ќе има чисти патишта. Еве дури и во Ѓорче е чисто се. Потопло е и снегот се топи заради солот што го фрлија сабајле. Така да, се гледаме вечер. ;)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ќе има чисти патишта. Еве дури и во Ѓорче е чисто се. Потопло е и снегот се топи заради солот што го фрлија сабајле. Така да, се гледаме вечер. ;)
Дил... шо ќе носиш !? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom