Најмладиот кајганџија кој се појавил на собиранка е Спајдер на вториот роденден на Кајгана. Имаше 13/14 години и дојде со тетка му од Скопје. Сите кајганџики го дружеа од што беше мало, слаткоимам чувство дека ако дојдам ќе бидам меѓу најмладите присутни членови.. колку што измањачив, глеам сите сте над 20 и кусур..
Али ти пошо не си сладок, нема да те дружиме.имам чувство дека ако дојдам ќе бидам меѓу најмладите присутни членови.. колку што измањачив, глеам сите сте над 20 и кусур..
хахаха добро пошо нема да ме дружите ќе се начукам од мизеријаАли ти пошо не си сладок, нема да те дружиме.
Од Ѓорче сум јас, може да дојдам? :скердфејс:Ај доста со глупости. Може да идам нов сум блаблабла, стари ќе бидете блаблабла.
Ако доаѓате - доаѓајте. Ако не - не замарајте. Сите сте поканети без оглед што сте, колкави сте и од каде сте. Што не ви е јасно?
a na koe mesto i vo kolku saatot ke bide sobirancevo?Ај доста со глупости. Може да идам нов сум блаблабла, стари ќе бидете блаблабла.
Ако доаѓате - доаѓајте. Ако не - не замарајте. Сите сте поканети без оглед што сте, колкави сте и од каде сте. Што не ви е јасно?
добро ти оди буцкање луѓеa na koe mesto i vo kolku saatot ke bide sobirancevo?
ostaj toдобро ти оди буцкање луѓе
у џеб!ostaj to
da mi veti adminot ubavo mod mestence veruj ke vi ja donesam i none nedelkovska
pa koj e opasen neka drpa
5 за 8ја утре нема прилично што да праам, колку најрано можам да очекувам кајганџии во Мистик?