Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас ќе испеам некоја од Марјан Стојановски ако треба. Ќе ги учам неговите потези деновиве на Youtube. Текстовите се безвременски и сите ги знаме напамет.
Почни да ја вежбаш со време...

Јас ќе испеам некоја од Марјан Стојановски ако треба. Ќе ги учам неговите потези деновиве на Youtube. Текстовите се безвременски и сите ги знаме напамет.
Те молам ако веќе ја пееш Ненаситен и кореографијата обавезително да ја научиш, легендарна е:D

Acid не ги заборавај шлагерите:

Ете Крејзи уште една за тебе:)

Коај глеа чоек каква атмосфера ќе направите, му е криво шо нема да дојде :icon_lol:

Acid не ги заборавај шлагерите:

Ете Крејзи уште една за тебе:)

Леандра како тргна со песниве, на крај ќе испадне дека и концерт ќе оддржам.:pos:

Леандра како тргна со песниве, на крај ќе испадне дека и концерт ќе оддржам.:pos:

Ти концерт? Јас цела доста богата дискографија на Марјан Стојановски треба да ја испеам. :D

Особено ми се свиѓа делот 7 колешки од факултет. Прекрасно звучи:)))))))) Незнам што е тоа кога ке се спомне поголема група девојки сите мажи јаки филмови си праат. Имаше и некоја теорија на HIMYM за ова:)))))
патем речено, ако стварно се пријавени 61 ќе дојдат максимум 40 така да таман сме.
7 колешки викнав, не сум сигурна дали сите ќе дојдат, така да смирете страсти :)
Чоек да не може да си праша значи, какви сте :(

Нишо не праиме без нешо македонско/екс ју :icon_lol:
Само тоа не, јас сериозно сум алергичен посебно на екс ју.
Ми го вознемирува стомакот....ај одкако ќе отидам пуштајте.

бидејќи слушанв дека ќе одлежеле скрим фестивал за да моежеме нараат собиранка да напраиме - немате веќе аргументи како ми се иде тамо не идам овамо ... плус гледам опасни песни се во репертоар ...

1) Ноќевање во Александар Палас
2) 22 годишна Украинка или Пољакиња
3) Дневница од 6000 денари плус патни трошоци

Ако ми бидат исполнети овие услови би можел да преговарам за мое доаѓање на собиранката...

1) Ноќевање во Александар Палас
2) 22 годишна Украинка или Пољакиња
3) Дневница од 6000 денари плус патни трошоци

Ако ми бидат исполнети овие услови би можел да преговарам за мое доаѓање на собиранката...

Уште песна да порачаше и ќе завршиме работа:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom