Јаоооо дан е далтониста бе .... :hehe:Абе луѓе што ви е на вас? Само измислувате нешто. Јас гледав од почеток до крај и колку Роналдо не ја зема намерно наградата туку седеше најблиску и стигна пред Меси и мислеше дека првата награда што стои на масата е за него и ја зема. А и уште една работа што толку се замарате за тоа што сакал да направи Роналдо. Ако толку нив ги интересира или мислат дека тоа сакал да го направи добро и што, големата работа. А ако игра убаво оваа сезона ќе ја освои следниот пат или после тоа не знам што ви е толку важно. Јас гледам да игра добро за Манчестер и да им ја донесе втората титула ама под ова мислам не само тој туку и целиот тим.
Uste eden mlad talent kaj nas ako go zeeme i ovoj lele i use benzema ete so ke se desava lelelel:nesvest:
ја прв паметен пост од навивач на милан на нашата темаЦ ц ц се карате за глупости како прво да несакајки ги смешаа наградите Роналдо и Меси како што кажа Mlad_men , а според мене Кака` заслужено си ја доби наградата не свакам што некои имаат против него и велат дека Роналдо е подобар! Јас кога Роналдо би ја освоил наградата би ви честитала тука а не да зборам лошо за него и како друг требало да ја освои. Бидете реални малку. И сигурна сум дека Роналдо ке ја освои награта следната година или кога и да е зашто е одличен фудбалер и предобро игра. Но оние за они што зборат лошо за Кака и дека не заслужувал да ги добие сите можни награди годинава мислам дека само љубоморат и ништо повеке!!!
Секој клуб си има има свои вредности, секој фудбалер си има свои квалитети и сето тоа треба да се почитува. И навивачите на различни клубови треба да се почитуваат меѓу себе ако се вистински навивачи а не да се караат.
афкорс дека ќе освојува најјак е RONNY.Офтопик ... не се расправајте со Mlad_man, не глеате дека е експлозивна личност:smir:
Онтопик, Роналдо има само 22 години, ако продолжи вака, сигурно кога тогаш ќе ја освои
Ама и Меси да гледаме, и тој е ѕвер, мислам дека овие двајца ќе бидат главни за наградава во скоро време![]()
a be mislev na ronny(c.ronaldo) ne na rooney.a rooney da se prodajt negde nemat sansi zver e coekot.nema nigde takov borben napagac vo denesnicava na fudbalot.Ако мислевте на Rooney типот е бомба и гази све пред себе али јас мислам дека е подобро да се напраи замена например да се продаде руни за поголеми пари а да се земе бензема за многу помали.Бензема е млад и надежен па сигурен сум дека ке го биде па тоа ке биде најдобро решение ако сака да си иде
Тешко Rooney да биде продаден и тој многу го сака клубот а и клубот него. Ако се размислува за продавање на некој од фудбалерите тоа би требало да е некој од постарите а што не добиваат многу шанси во првиот состав (Saha, Silvestre). А за заминување на Ronaldo многу се зборуваше по инцидентот со Rooney на СП2006 ама од тогаш и двајцата играт во топ форма и Ronaldo изјавуваше дека е презадоволен во Manchester и дека би заминал само ако клубот реши да го продаде и ако навивачите го сакат тоа... Сепак крајниот збор го има Сер Алекс :salut:a be mislev na ronny(c.ronaldo) ne na rooney.a rooney da se prodajt negde nemat sansi zver e coekot.nema nigde takov borben napagac vo denesnicava na fudbalot.