Ај нека ни е честито победата, овие Арсенал малце драпат мадијна, али ќе се среди све. Ќе биде густо до крајот на годинава, али мислам дека први ќе ја завршиме. Forever United!
Да, да Руни не СМЕЕШЕ тоа да го промаши, имаше време и да разгледа, да ја смири топката, ама тоа е!
Него важно си земавме 3 бода, на можеби најтешкото гостување оваа сезона! Против Евертон очекувам победа, ќе биде тешко во секој случај.
da i jas procitav za benzema ama ne znam tocno na koj sajt.na lyon im bile ponudeni 15milioni evra plus saha.a na goal.com pisuva za suma od 21 milion bez saha,a lyon baral 10 milioni plus 2 igraci.dobro bi bilo toj transfer da se sluci.inace ako dojde do transfer na benzema toa bi se slucilo vo juli zasto benzema sakal da da igra za lyon vo nokaut fazata vo ls ovaa sezona.
a be cim go sporedvet so henry znacit ce bidit neso od nego.a se gledat deka go biva(najdobar strelec vo francusko i vo lyon).da si go zejme so vreme zs i za tores cekavme i ne go grabnaa liverpul.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.