Бидејќи си регистрирал нов јузер додека стариот ти бил на бан, двата јузери ти одат на перманентен.koj kur ste me banirale od forumov 10 dena??????????? A??????????
ne znaev kaj da go napisam, i eve ovde go pisuvam.
od [runBABYrun]
bravo be da mi dajs broj da se cujam i ja so Rooney!ok??????????????? HEHEНе знаев дека е наш фан,мислев дека сака да пика раце каде не им е место.Инаку да,ми се јави Руни)))))))))))))))))))))))))))
Меѓусебен разговор не е баш за на оваа тема тоа можеш само на МСН ама овде малку ме вреѓаш. Не знам колкав си и колку знеш за Манчестер ам поради тоа што си нов може да ти потврдат тебе едни од најпопалените ЃАВОЛИ на форумов како што е Red deviL Apokalipto Limp Bizkit Don Jelatimus и други ќе ти кажзт за кој тим навивам и колкав фан за Манчестер сум. Уште од мојата 5та година навивам за Манчестер Јунајтед и има да навивам до таа година до кога ќе живеам да даде господ да се уште многу инаку.Mlad_man а ако сакаш може да дискутираме за Ман Ју. колку ми ти душа сака.Не знам за кого ти навиваш ама не си не разбрал.А добро знам што има изјавено Руни,и мене ми го кажа истото.
Добро размислуваш и јас би играл така хехеМило ми е што администраторите си ја гледаат работата:salut:
Иначе Ферги има таков став спрема Карлинг Купот, и да одевме понатаму ќе го играше пак тој состав (младинците). Ај сеа нека се изморат малку овие Арсенал, Челзи и Ливерпул, бидејќи Премиер Лигата влегува во период кој што делумно го решава шампионот, а ние ќе играме со одморени сили.:smir:
Чоек и за тебе се гледа дека си ептен попален по Манчестер ама не мора директни линкови да пишеш зошо некогаш не ги пушта. Пиши ја оргиналната страна и ќе се снајдам.eve nekoi vesti vrzani za igracite na Man U:
Evra ceka pregovori za nov dogovor
Rooney planira svadba
C.Ronaldooslini sme od lani