Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
сакаш кладба дека ќе ве скичмат Јунајтед??..на Олд Трафорд секогаш ве шлакале и сега нема да има пропуст според менеДали?
сакаш кладба дека ќе ве скичмат Јунајтед??..на Олд Трафорд секогаш ве шлакале и сега нема да има пропуст според менеДали?
Како не не шлакале......ајде бе ако победат ќе ти попуштам ко ќе играме. Ќе ти дозволам да стегниш 2 гола. Бива?сакаш кладба дека ќе ве скичмат Јунајтед??..на Олд Трафорд секогаш ве шлакале и сега нема да има пропуст според мене
Не мора да попушташ ионака за асистенции сум јас....голот ни празен нема да го погодам..а тоа што ве шлакале ве шлакале нема бегање..од ко памтам фудбал еднаш само 1-4 другите сезони сите ви се порази..а и всабота нема да биди исклучокКако не не шлакале......ајде бе ако победат ќе ти попуштам ко ќе играме. Ќе ти дозволам да стегниш 2 гола. Бива?
Па Веб судеше на поќето утакмици затоа.Не мора да попушташ ионака за асистенции сум јас....голот ни празен нема да го погодам..а тоа што ве шлакале ве шлакале нема бегање..од ко памтам фудбал еднаш само 1-4 другите сезони сите ви се порази..а и всабота нема да биди исклучок
Сега не заебавај демек до Веб е што губите од Јунајтед??..батали тоа судијата неможи сто пати да изгубиш од еден ист противник и судијата да ти е крив..!Па Веб судеше на поќето утакмици затоа.
Па на последниве 4-5 утакмици кога не судел тој сме ги шлакалеСега не заебавај демек до Веб е што губите од Јунајтед??..батали тоа судијата неможи сто пати да изгубиш од еден ист противник и судијата да ти е крив..!
Ортак.......дај замолчиОртак!
Дали вака дали така или онака в сабота го кркате долгометражнио.
Де бе зар за еден скаузер што сакам да го спамирам не ми даваш фб Ама ако ке се снајдам јас,го чека иста судбина како пол гасолЈас го знам кој е, го иам и на фб .. Ама треба да ми платиш прво Иначе, ај поздрав и од мене.. И да видиме шо среќа има уф Марко
Со цело срце ќе навивам за Ливрпул, со цело срце ... Ајде скаузери, скинете го тоа SCUM-от скапан.