Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.722
- Поени од реакции
- 11.996
Те знам тебе така како шеговит тип. Исто како Гоше трескаш по некоја зелена да се насмеемеНе бе пријател, какво заебавање таман работа
Те знам тебе така како шеговит тип. Исто како Гоше трескаш по некоја зелена да се насмеемеНе бе пријател, какво заебавање таман работа
Пази како ќе биде треснат ливерпул во сабота. Па ќе се смееме заедно.Те знам тебе така како шеговит тип. Исто како Гоше трескаш по некоја зелена да се насмееме
Абе и во пеколот ќе играме само да не се Веб и ФојДа играше дома Ливерпул ќе реков дека Ливерпул ќе победи.
Вака тешко е да се типува.
2-3 конечен тип
Ја ради тоа гласам за ЛДП на избори, пола ми се СДС пола ВМРО.По грешка кликнав на анкетата за победа на Манчестер.А ќе играм на нерешено поради друштво и блиски, пола пола се МЈ и Ливерпул
Аааа никако заедно глеање таа утакмица, таа утакмица дури и за навијачи ко нас е со висок ризик...поготово после вториот наш гол коа ке почнеме да ве заебаамеЌе го донесеме во Агер и Сагер тој откај нас што прави заебанции цело време за да не е досадно
На овој снег заебавање? У бој идеме, преживеаните ќе гледаат второ полувреме ))))Аааа никако заедно глеање таа утакмица, таа утакмица дури и за навијачи ко нас е со висок ризик...поготово после вториот наш гол коа ке почнеме да ве заебааме
Не е ова тема за тебе бе иди во италија...Се надевам на победа на Ливерпул, ќе видиме!
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 17:59 ---
морав вака Симон ќе ми се налути
па богами, ништо чудно...На овој снег заебавање? У бој идеме, преживеаните ќе гледаат второ полувреме ))))
Розо со тебе ептен иам мерак да глеам утакмица, како да те намамиме во Скопје да доеш?Војна ли? И јас сакам да дојдам