Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Манчестер ќе победи..точен резултат 2-1
Ќе дојдам наскоро. Тоа ветувам. Ама со овие да гледаме за да истепаме некој инаку не е интереснопа богами, ништо чудно...
Розо со тебе ептен иам мерак да глеам утакмица, како да те намамиме во Скопје да доеш?
Дали?Манчестер ќе победи..точен резултат 2-1
Да го исчистам AK-47 и ножето, ќе наминам кај 45мин. то време..Војна ли? И јас сакам да дојдам
Ќе те најдам јас тебеНе е ова тема за тебе бе иди во италија...
660,ова симон,те молам кажи дека е розембер??
Ортак не ги цитирај сите што навиваат за Манчестер Јунајтед!Ќе дојдам наскоро. Тоа ветувам. Ама со овие да гледаме за да истепаме некој инаку не е интересно
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 20:01 ---
Дали?
Со тебе - двобој. Во каубојски стилДа го исчистам AK-47 и ножето, ќе наминам кај 45мин. то време..
Сакам со цитати и известувања да ги измачам.Ортак не ги цитирај сите што навиваат за Манчестер Јунајтед!
А значи ти си СимонЌе те најдам јас тебе
Помошник е ВебСакам победа на Ливерпул, што и најверојатно ќе се случи, го нема Веб на теренот.
Шајзе Ливерпулци, this shit looks serious, even from that distance.Помошник е Веб
Јас го знам кој е, го иам и на фб .. Ама треба да ми платиш прво Иначе, ај поздрав и од мене.. И да видиме шо среќа има уф МаркоА значи ти си Симон
Ќе пишам Симон педер и те наогам одма...
Стави висока цена ќе ги делиме паритеЈас го знам кој е, го иам и на фб .. Ама треба да ми платиш прво Иначе, ај поздрав и од мене.. И да видиме шо среќа има уф Марко