Оди на првиот пост од темава и провери таму резултатите од последните 5 дуели...Изјава на Фергусон после натпреварот: Требаше да добиеме 4 пенали
Пред натпреварот даваше изјави во стилот: Конечно дојде време за победа на Стемфорд Бриџ после 10 години.. Греф
Може и ке го победите Челзи некогаш на гостински..
Овребо е крив, многу јасно, ама заради такви одличи си лапнавте титула и тоа некој може да го изиритира како што е и случајот денеска само што ние сеуште не сме освоиле ништо!4? Јас мислев 6 беа...
И подоле ми спомнуваш дека вие не сте биле криви што судиите биле дебили, тогаш што нон стоп јадеш тоа што не треба на фанови на Барселона? Јас сум крив што Овребо тогаш бил дебил?
1. Ако го кажал тоа, многу е сигурно дека ќе јаде казна, нема да е ни прв, ни последен.Инаку сега очекувам ФА да го казни АВБ затоа што рекол дека Веб го уништи натпреварот а врз Веб нема да има никакви последици и пак ќе го суди и следниот натпревар на Јунајтед.
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 19:41 ---
Иначе едно прашање до фановите на Јунајтед:Да не знаете каде се продаваат дресови од Јунајтед во Македонија?
Сакам да си купам еден како на Веб.
Kaj ќе беше крајот, ако секој контакт и секое играње со рака беше судено како пенал? Па секоја утакмица има играње со рака во 16 метри...Констатација ама ете, што е до мене не гледам зашто ако има пенал да не го судат? Против Стоук уште два требаше да има, сите овие што дробат тука како биле поклонети не ја гледале утакмицата.
Не ме сфаќајте погрешно, и за Челзи ако треба на некој меч да има 5 пенали, сите 5 треба да се досудат, што има врска.
Да бе, Овребо даде гол во 92 и Овребо го победи Манчестер во Рим.Овребо е крив, многу јасно, ама заради такви одличи си лапнавте титула и тоа некој може да го изиритира како што е и случајот денеска само што ние сеуште не сме освоиле ништо!
Прво информирај се па после сери.. Немате 10 ГОДИНИ ПОБЕДА ВО ПРЕМИЕР ЛИГА НА СТЕМФОРД БРИЏ !!Оди на првиот пост од темава и провери таму резултатите од последните 5 дуели...
Не, туку овреби не суди 4 пенали за Челзи при резултат 1-0 и тоа ви помогна на среќа да стигнете во финале каде заслужено победивте!Да бе, Овребо даде гол во 92 и Овребо го победи Манчестер во Рим.
на 5:10 се гледа убаво дека има пенал али за оние што гледаат реалноИма негде видео од пеналот, да видам за што се расправате?
A кај пишува во твојот пост дека за Премиер Лига збориш?? И информиран сум јас, не се секирај за мене...Прво информирај се па после сери.. Немате 10 ГОДИНИ ПОБЕДА ВО ПРЕМИЕР ЛИГА НА СТЕМФОРД БРИЏ !!
И како тогаш би одредувале кои контакти се за пенал а кои не се и кое играње со рака е пенал а кое не е?Kaj ќе беше крајот, ако секој контакт и секое играње со рака беше судено како пенал? Па секоја утакмица има играње со рака во 16 метри...
Да бе, Овребо даде гол во 92 и Овребо го победи Манчестер во Рим.
Ја викам дека да беше суден пенал за Челзи, Барса до крај ќе тепаше 2:3.Не, туку овреби не суди 4 пенали за Челзи при резултат 1-0 и тоа ви помогна на среќа да стигнете во финале каде заслужено победивте!
Инаку не требаше да сте таму, Челзи требаше!
Епа ете одредуваат, си имаат критериум судиите...И како тогаш би одредувале кои контакти се за пенал а кои не се и кое играње со рака е пенал а кое не е?
Лани на два пати топката кога одеше кон гол а за нас немаше досуден пенал (Дојл - Волвс и Кејхил - Болтон), еве ако речеме дека да се суди пенал само ако играчот игра со рака а топката иде кон гол.
Кога Еткинсон го свирна пеналот од Жирков лани кажал демек го свирнал зошто ИМАЛО КОНТАКТ помеѓу Смолинг и Жирков. Чим е така, нека судат све.
А ти не биди лицемерен,знаеме сите колку си сакал тогаш Челзи да победи и влезе во финале..Не, туку овреби не суди 4 пенали за Челзи при резултат 1-0 и тоа ви помогна на среќа да стигнете во финале каде заслужено победивте!
Инаку не требаше да сте таму, Челзи требаше!
Не се буниме ние ич, спротивната страна притиска и мораш да објаснувашЈа викам дека да беше суден пенал за Челзи, Барса до крај ќе тепаше 2:3.
Епа ете одредуваат, си имаат критериум судиите...
Значи не викам јас дека судиите намерно им помагаат на судиите, можда слична ситуација денес на друга страна ќе беше свирена како пенал.
Ама глупо ми е да се буните за утакмица, во која добивате 2 пенала.
Не се замарам дали мислиш дека сум лицемерен или не, може да побараш од тој натпревар, истото го коментирав, дека Челзи беше оштетен!А ти не биди лицемерен,знаеме сите колку си сакал тогаш Челзи да победи и влезе во финале..
Chelsea-Barcelona 1:1 6.5.2009Не се замарам дали мислиш дека сум лицемерен или не, може да побараш од тој натпревар, истото го коментирав, дека Челзи беше оштетен!
Јас ако не сум за Челзи не значи дека треба да зборувам против нив и кога треба и кога не треба како што тоа го правиш ти!
затоа си ти детенце искомплексирано што од се прави голема галама, мислиш дека не здоболе што си исфрустриран? НЕ!