Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Лично искуство..
За исмејување ако е работата,вас цел свет ви го правеше тоа кога испаднавте од група ЛШ и со шеската дома..
Какво искуство?? Само на мечот против Евертон лани сум се осеќал помочано... А колку пати пак имаме извадено позитивен резултат од "губешта позиција" како што викаат бугариве мислам дека не треба да спомнувам.. Па сеа види ти какво искуство иам..

Ама ајде, Сити тепаа вчера, што има веза :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Членовиве над мене си реков има тро памет, ама да му посакуваш несреќа на екипа.... Не знам немам зборови другар барај си лекар друже соодветна терапија друже, батко како сакаш да те наречам.....
Жалосно е да ве третирам како јадни души на форумов... мислам се разбираме,нели?

ахахахаххахах се смејат дека не играме ЛШ?
Абе батковци, вие берете ум Њукасл ви се ближи , ДЕМБА БА! ДЕМБА СИСЕ! БАП БУП! :pos:
Да не не фатите и влез во ЛЕ..... :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
P.S. Колку се бедни што го спомнувате Минхен ни сами не знаете... Ама....само тоа можете моментално...

B

BooBojan

Гостин
Одличен меч,баш дерби како што треба да биде!Еве пример за глумците и насилниците од Ел Класико како треба да изгледа едно дерби.
Краток коментар од мене:На крај можеше и да се случи да биде3-4 ако играчите на Јунајтед беа малце по присебни,и понееуфорични(као демек дале 3гола,чиниш господ за ја**ата го фатиле).
Одбраната на Јунатед катастрофа(освен Рафаелчо и Де Геа).
Руни-дупе,среќа беа пеналите па некако извади газ.
На Челзи одбраната-одлична(ама мораше да биде подобра),Кејхил е навистина огромно засилување за Челзи,и мислам дека уште од наредниот меч ке си го заземе местото во првите 11(Тери треба најмногу да му ја мисли заради тоа,бидејќи лесно може да се случи тој да седне на клупа).
Есиен-Играчиште,ама му фалеше свежина(кондиција)за да го издржи мечот до крај машки,токму кога тој падна кондиционо Јунајтед почна да игра нешто подобар фудбал.
Првиот пенал-90%од судиите би го судиле бидејќи според моето реално видување имаше допир за пенал.
Вториот пенал-50%од судиите би го судиле,50%НЕ.Веб дали виде(дали се направи дека не виде)а мислам дека беше свесен дека Велбек одлично се намести за пенал можеше и да не го суди,ама тој го досуди.
И од кај на кај Руни играч на мечот,според мене денес Мата си ја докажа својата светска класа,и требаше да биде играч на мечот!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Иначе ги видовме без судии во ЛШ парче прават бедниците.
Абе беден, ние имаме 3 титули во ЛШ, вие до пред 10-15 години не сте знаеле што значи тоа... Ај одлогирај се, оди излади се малце... Доста се избламира за денес....

А навивачите на Ливерпул ако им се брза со провокации, нека отварат тема вечерва... Ако не нека почекат уште некој ден....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај бе не му враќајте на бедниов од Ливерпул.
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 20:32 ---
Иначе иронијата кога фанови на Челзи те заебаваат за ЛШ :pos:

Viva John Terry!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A иначе сите вие што правите заебанции и се ситите за Минхен, Хилсборо и Хејзел треба да си се преиспитате себеси и можеби да побарате стручна помош. Најдругарски ова.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.768
Поени од реакции
12.103
Недела вие ќе плачете, судијата ова, судијата она. :icon_lol:

Дотогаш правете планови дали ќе се квалификувате ЛЕ за наредна сезона.
Ако игра Веб не се сомневам дека ќе изгубиме. А можи и Фој да ви заврши работа.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Game of the season, пред се. Фантомикс, ти реков дека ќе биде дербииште ти ми се смееш :icon_mrgr: И за првпат во животов кобење против челси ми успеа, им честитав победа, се посраа. Искрено Јунајтед требаше да победи, ама се посра, така да бодов мање више.
За веб не коментирам, лајно покварено. Честитки за челси, посебно луиз, мата, есиен, меирелеш...сега ми е јасно зошто ливерпул плачат. Треба да си ненормален да ги шитнеш чаби алонсо во пун ек, па после тоа и меирелеш.
Чао пријатно.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Изјава на Фергусон после натпреварот: Требаше да добиеме 4 пенали :tapp::tapp:
Пред натпреварот даваше изјави во стилот: Конечно дојде време за победа на Стемфорд Бриџ после 10 години.. Греф
Може и ке го победите Челзи некогаш на гостински..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
A иначе сите вие што правите заебанции и се ситите за Минхен, Хилсборо и Хејзел треба да си се преиспитате себеси и можеби да побарате стручна помош. Најдругарски ова.
И јас му кажав вака пријателски ....
Разбирам од провокации ова она,ама ова најискрено требиТ да се хоспитализираТ :confused:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нас ни свирнаа 4 пенали од кои 3 беа, 1 не беше и со Стоук уште 2 не ни свирнаа!
Кога вие игравте со Челзи, 4 пенали не досудија против вас или не е исто ако судат пенали или ако не досудуваат против некого?
4? Јас мислев 6 беа...

И подоле ми спомнуваш дека вие не сте биле криви што судиите биле дебили, тогаш што нон стоп јадеш тоа што не треба на фанови на Барселона? Јас сум крив што Овребо тогаш бил дебил?
Да ја гледаше таа против Стоук немаше да коментираш вака. Сигурно си го видел хајлатсот само нели? :) Требаше да има уште два пенала таму, Шоукрос играше со рака и Пенант го собори Евра. И на МОТД дури кажаа дека требало да има пенали, дури и оној Хансен што е Ливерпул борн енд бред го кажа тоа.

А не гледам ако треба да има пенал зашто да не го свират.

Само некој што не ја гледал против Стоук утакмицата може да се жали за пеналиве.
Немам ништо гледано, го пишав онака само за констатација.

Едит: не знам што спомнувате други натпревари, кај што Манчестер бил оштетен против Челзи?

И не знам за кој пенал зборувате над Јанг, ама во ситуацијата на Велбек, највеќе што можеше да добие Манчестер, беше фаул.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
4? Јас мислев 6 беа...

И подоле ми спомнуваш дека вие не сте биле криви што судиите биле дебили, тогаш што нон стоп јадеш тоа што не треба на фанови на Барселона? Јас сум крив што Овребо тогаш бил дебил?

Немам ништо гледано, го пишав онака само за констатација.
Констатација ама ете, што е до мене не гледам зашто ако има пенал да не го судат? Против Стоук уште два требаше да има, сите овие што дробат тука како биле поклонети не ја гледале утакмицата.

Не ме сфаќајте погрешно, и за Челзи ако треба на некој меч да има 5 пенали, сите 5 треба да се досудат, што има врска. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom