Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ајде бе не сери , ја гледав утакмицата денес со страстен навивач на Манчестер Јунајтед , има идено и на утакмици па си призна дека изедначивте со помош на судиите и на минатата утакмица исто ви досудија пенал без врска.
Јбг,главни сме у Англија,ни се МОЖЕ.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Ма ајде , пред утакмицата со Челзи се јачавте дека ке не посрамотите , заводевме 3-0 , па овде почнавте да пишувате и дека сте ко муви без глави на терен , дека ке ви дадеме уште 5 гола , изедначивте , почнавте да свршувате ко луди низ форумов.

Член од
8 декември 2011
Мислења
152
Поени од реакции
9
вие шо се праите навивачи на гејчестер мн серете,100% коа беше 3-0 за челзи сите мислевте дека гејчестер ке прими едно 5-6 гола

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Па нормално , кога се суди за нив судијата е КУЛ , а кога не се суди судијата е КУЧЕ.
А нели е исто за сите?? Или вие го пцуете судијата оти направил грешка во ваша корист??

И никој не кажа дека сме како муви без глави... Уствари бевме како муви без глави од 45 до 50та минута.. Само тие 5 мин.. А и ако се видат шанси и се тоа, па и не заслуживме да изгубиме.. :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Абе фанови на Челзи,ретки сте али ај да ви објаснам нешто.
Како може да не сте задоволни од резултатот,па вие треба да :drk: што извадивте нерешено.ЈУНАЈТЕД денес требаше да го уништи Челзи.
Земавте еден бод за вас бомба е тоа.Титула нема шанси да земете било каква,незнам до кај сте со куповите.Дадовте ебани голови,за поздравување е само голот на Мата,другите беа ај да кажам случајни.Тоа е момци,ниту ви требаат бодови,немате шанси за титула,што тресете зелени без врска ?Опуштете се малце.
На нас треба да ни е многу криво,ние се бориме за титула а не ВИЕ
Не се нервирајте без врска имате загарантирано место у ЛШ.:)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
А нели е исто за сите?? Или вие го пцуете судијата оти направил грешка во ваша корист??

И никој не кажа дека сме како муви без глави... Уствари бевме како муви без глави од 45 до 50та минута.. Само тие 5 мин.. А и ако се видат шанси и се тоа, па и не заслуживме да изгубиме.. :)
Не реков дека заслуживте да изгубите , ова беше можеби утакмица на сезоната , но 2риот пенал можеше и да не беше досуден ако судијата сакаше , барем тоа признајте го.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Не реков дека заслуживте да изгубите , ова беше можеби утакмица на сезоната , но 2риот пенал можеше и да не беше досуден ако судијата сакаше , барем тоа признајте го.
Aбе признаваме... Нели ги прочита страните поназад?? Вториот пенал беше исто како она на Џонсон вчера.. Велбек ја испружи ногата и ja удри во кој и да беше таму, не ми текнува сега.. Така да немаше фаул од тој што бил таму :D

Aма друга е работата... Вие тука не испцујавте сите од навивачи до Фергусон, а и вие лани не тепавте на сличен начин, со сомнителен пенал и Луиз не доби црвен кога требаше при 0-1, а после даде гол за 1-1.. Тоа е тоа, лоши судиски одлуки имало и ќе има.. Ама не е ниту Фергусон ниту Манчестер крив за тоа.. Пцујте си го судијата.. А за тие пак што го спомнуваа Минхен, нека ја послушат Џену, мислам дека им даде едно другарско советче.. :)

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Брат престани да се дрогираш,не гледаш дека ти шкоди ?
Може и ќе земете вие Премиер Лига :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:или било што друго.:pos::pos::pos::pos::pos:
Јбг,главни сме у Англија,ни се МОЖЕ.
Абе фанови на Челзи,ретки сте али ај да ви објаснам нешто.
Како може да не сте задоволни од резултатот,па вие треба да :drk: што извадивте нерешено.ЈУНАЈТЕД денес требаше да го уништи Челзи.
Земавте еден бод за вас бомба е тоа.Титула нема шанси да земете било каква,незнам до кај сте со куповите.Дадовте ебани голови,за поздравување е само голот на Мата,другите беа ај да кажам случајни.Тоа е момци,ниту ви требаат бодови,немате шанси за титула,што тресете зелени без врска ?Опуштете се малце.
На нас треба да ни е многу криво,ние се бориме за титула а не ВИЕ
Не се нервирајте без врска имате загарантирано место у ЛШ.:)

В

Вори

Гостин
Не ми се верува еј. Дури и се правдаат и бараат судиски одлуки против нив денеска. Па се спомнуваат пенали од минати утакмици, од Жирков или од не знам кој.
Абе засрамете се, не бидете бедни.

А тоа што некој се сити на несреќата, не е во ред. Како и да е, загинале луѓе/фудбалери, нема смисла.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Не ми се верува еј. Дури и се правдаат и бараат судиски одлуки против нив денеска. Па се спомнуваат пенали од минати утакмици, од Жирков или од не знам кој.
Абе засрамете се, не бидете бедни.

А тоа што некој се сити на несреќата, не е во ред. Како и да е, загинале луѓе/фудбалери, нема смисла.
А ОТИ ДА СЕ ЗАСРАМИМЕ???

Јас ли го досудив вториот пенал па да се засрамам?? Ние си го кажавме тоа што требаше да го кажеме.. Што сакате друго да направиме?? Да пишеме писмо до ФА, да ви додадат уште 2 бода?

В

Вори

Гостин
Game of the season, пред се. Фантомикс, ти реков дека ќе биде дербииште ти ми се смееш :icon_mrgr: И за првпат во животов кобење против челси ми успеа, им честитав победа, се посраа. Искрено Јунајтед требаше да победи, ама се посра, така да бодов мање више.
За веб не коментирам, лајно покварено. Честитки за челси, посебно луиз, мата, есиен, меирелеш...сега ми е јасно зошто ливерпул плачат. Треба да си ненормален да ги шитнеш чаби алонсо во пун ек, па после тоа и меирелеш.
Чао пријатно.
Дербиште? Не ме заебавај. Јунајтед требаше да победи? Не ме заебавај?

Фудбал ради вакви гомна од судии не ми се гледа.
А најјако е што на крајот, Манчестер ќе испадне дека е оштетен од утакмицава. Не ми се верува какви фанови се еј.

Само ако, се врти тркалото. Ќе се деси уште една Сити утакмица и дебакл, само тогаш може и нема да биде Веб.
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 23:10 ---
А ОТИ ДА СЕ ЗАСРАМИМЕ???

Јас ли го досудив вториот пенал па да се засрамам?? Ние си го кажавме тоа што требаше да го кажеме.. Што сакате друго да направиме?? Да пишеме писмо до ФА, да ви додадат уште 2 бода?
Не, ама не треба ни да се курчиш демек сте освоиле заслужен бод и демек сте требало и да победите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А како не беше вториот пенал кога вчера фанови на Челзи колку што ме држи сеќавањето велеа дека пеналот што беше досуден за Сити си беше пенал? Иста ситуација. Како сеа за 24 часа се измени резонирањето?

Kajgana Shop

На врв Bottom