Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Многу, многу, мноооооооооогу плачковци на форумов!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Изјава на Фергусон после натпреварот: Требаше да добиеме 4 пенали :tapp::tapp:
Пред натпреварот даваше изјави во стилот: Конечно дојде време за победа на Стемфорд Бриџ после 10 години.. Греф
Може и ке го победите Челзи некогаш на гостински..
Оди на првиот пост од темава и провери таму резултатите од последните 5 дуели... ;)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
4? Јас мислев 6 беа...

И подоле ми спомнуваш дека вие не сте биле криви што судиите биле дебили, тогаш што нон стоп јадеш тоа што не треба на фанови на Барселона? Јас сум крив што Овребо тогаш бил дебил?
Овребо е крив, многу јасно, ама заради такви одличи си лапнавте титула и тоа некој може да го изиритира како што е и случајот денеска само што ние сеуште не сме освоиле ништо!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Инаку сега очекувам ФА да го казни АВБ затоа што рекол дека Веб го уништи натпреварот а врз Веб нема да има никакви последици и пак ќе го суди и следниот натпревар на Јунајтед.
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 19:41 ---
Иначе едно прашање до фановите на Јунајтед:Да не знаете каде се продаваат дресови од Јунајтед во Македонија?
Сакам да си купам еден како на Веб.
1. Ако го кажал тоа, многу е сигурно дека ќе јаде казна, нема да е ни прв, ни последен.

2. Зад таа црвената трафика со зелени решки на центар , е таму одиш право и кај третиот пешачки вртиш лево, по едни скали надоле, таму има фан шоп.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Констатација ама ете, што е до мене не гледам зашто ако има пенал да не го судат? Против Стоук уште два требаше да има, сите овие што дробат тука како биле поклонети не ја гледале утакмицата.

Не ме сфаќајте погрешно, и за Челзи ако треба на некој меч да има 5 пенали, сите 5 треба да се досудат, што има врска. :)
Kaj ќе беше крајот, ако секој контакт и секое играње со рака беше судено како пенал? Па секоја утакмица има играње со рака во 16 метри...

Овребо е крив, многу јасно, ама заради такви одличи си лапнавте титула и тоа некој може да го изиритира како што е и случајот денеска само што ние сеуште не сме освоиле ништо!
Да бе, Овребо даде гол во 92 и Овребо го победи Манчестер во Рим.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Оди на првиот пост од темава и провери таму резултатите од последните 5 дуели... ;)
Прво информирај се па после сери.. Немате 10 ГОДИНИ ПОБЕДА ВО ПРЕМИЕР ЛИГА НА СТЕМФОРД БРИЏ !!

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid761333525001?bckey=AQ~~,AAAAAAnV5Z0~,xyoxShbYDLGSh2yu4XruBQh1N8XmHpc9&bctid=1435415637001
FERGIE FURY AT OFFICIALS :eek::eek: ARE U FUCKING KIDDING ME ??
А со ова доаѓаме до заклучок дека Јунајтед се збир на ретардирани луѓе од играчи,менаџер па до судии и навивачи// Како нема срам да се жали за судењето :tapp::tapp:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не, туку овреби не суди 4 пенали за Челзи при резултат 1-0 и тоа ви помогна на среќа да стигнете во финале каде заслужено победивте!
Инаку не требаше да сте таму, Челзи требаше!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Прво информирај се па после сери.. Немате 10 ГОДИНИ ПОБЕДА ВО ПРЕМИЕР ЛИГА НА СТЕМФОРД БРИЏ !!
A кај пишува во твојот пост дека за Премиер Лига збориш?? И информиран сум јас, не се секирај за мене...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Kaj ќе беше крајот, ако секој контакт и секое играње со рака беше судено како пенал? Па секоја утакмица има играње со рака во 16 метри...

И како тогаш би одредувале кои контакти се за пенал а кои не се и кое играње со рака е пенал а кое не е? :)

Лани на два пати топката кога одеше кон гол а за нас немаше досуден пенал (Дојл - Волвс и Кејхил - Болтон), еве ако речеме дека да се суди пенал само ако играчот игра со рака а топката иде кон гол.

Кога Еткинсон го свирна пеналот од Жирков лани кажал демек го свирнал зошто ИМАЛО КОНТАКТ помеѓу Смолинг и Жирков. Чим е така, нека судат све.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не, туку овреби не суди 4 пенали за Челзи при резултат 1-0 и тоа ви помогна на среќа да стигнете во финале каде заслужено победивте!
Ја викам дека да беше суден пенал за Челзи, Барса до крај ќе тепаше 2:3.
И како тогаш би одредувале кои контакти се за пенал а кои не се и кое играње со рака е пенал а кое не е? :)

Лани на два пати топката кога одеше кон гол а за нас немаше досуден пенал (Дојл - Волвс и Кејхил - Болтон), еве ако речеме дека да се суди пенал само ако играчот игра со рака а топката иде кон гол.

Кога Еткинсон го свирна пеналот од Жирков лани кажал демек го свирнал зошто ИМАЛО КОНТАКТ помеѓу Смолинг и Жирков. Чим е така, нека судат све.
Епа ете одредуваат, си имаат критериум судиите...
Значи не викам јас дека судиите намерно им помагаат на судиите, можда слична ситуација денес на друга страна ќе беше свирена како пенал.

Ама глупо ми е да се буните за утакмица, во која добивате 2 пенала.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
А ти не биди лицемерен,знаеме сите колку си сакал тогаш Челзи да победи и влезе во финале..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја викам дека да беше суден пенал за Челзи, Барса до крај ќе тепаше 2:3.
Епа ете одредуваат, си имаат критериум судиите...
Значи не викам јас дека судиите намерно им помагаат на судиите, можда слична ситуација денес на друга страна ќе беше свирена како пенал.

Ама глупо ми е да се буните за утакмица, во која добивате 2 пенала.
Не се буниме ние ич, спротивната страна притиска и мораш да објаснуваш :)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
А ти не биди лицемерен,знаеме сите колку си сакал тогаш Челзи да победи и влезе во финале..
Не се замарам дали мислиш дека сум лицемерен или не, може да побараш од тој натпревар, истото го коментирав, дека Челзи беше оштетен!
Јас ако не сум за Челзи не значи дека треба да зборувам против нив и кога треба и кога не треба како што тоа го правиш ти!
затоа си ти детенце искомплексирано што од се прави голема галама, мислиш дека не здоболе што си исфрустриран? НЕ!

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не се замарам дали мислиш дека сум лицемерен или не, може да побараш од тој натпревар, истото го коментирав, дека Челзи беше оштетен!
Јас ако не сум за Челзи не значи дека треба да зборувам против нив и кога треба и кога не треба како што тоа го правиш ти!
затоа си ти детенце искомплексирано што од се прави голема галама, мислиш дека не здоболе што си исфрустриран? НЕ!
Chelsea-Barcelona 1:1 6.5.2009
Eric The King Член од: 21 април 2010

Kajgana Shop

На врв Bottom