Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Bridesmaids. :povraka:
Уште еден што го знам ми вика брајдсмеидс најдобра комедија годината :pos: Прво мислев се заебава ама кога видов дека е озбилен :eek:

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
The Room - worst movie ever. Мора дасе изгледа за да сватите за што зборувам... еве ви неколку сцени како привју.

D

draft

Гостин
Океј е у оваа тема да го пофалам Warrior?

Каков филм... damn good! :eek:
Само крајот ич не ми прави мерак, можеле многу подобар да го направат. Ама освен крајот, другото беше феноменоменално, уживав у тие 2 саати.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
(^Како ви се гледа тој Марки Марк, и во Америка овој што беше сега прво место на бокс офис Контрабенд, трчаат луѓево да го гледаат поради него :свиркам:)

КОга постерите би ја кажувале вистината, овојпат за оскаровскиве филмови
http://www.guardian.co.uk/film/gallery/2012/feb/03/oscars-2012-mock-film-posters#/?picture=385346514&index=0

"look! George Clooney is good at acting"
"Gary Oldman is a badass in glasses"
Најсмешно ми е за римејков на Финчер - "the movie you already saw...now in english" :pos:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
The Room - worst movie ever. Мора дасе изгледа за да сватите за што зборувам... еве ви неколку сцени како привју.

Да не беше Nostalgia Critic немаше да знам за филмов.Дефинитивно најлошиот најдобар филм кој вреди да се гледа-и секако подобра љубовна приказна од Твајлајт.:D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
In time :povraka:

Сериозно, еден од најлошите филмови што сум ги гледал. Сценариото е за смеење, глумата е очајна. Нема ништо полошо од филм со прекрасна идеја која е брутално упропастена. Тоа што сум љубител на дистописки филмови дополнително ми ја зголеми болката гледајќи го ова промашување. Комплетна катастрофа.
Прејака идеја и се друго катастрофа реализација. Се плашам дека идеме кон времето на Idiocracy, многу побрзо него планираното.

Од друга страна, го гледав Тројцата Мускетари. Катастрофа. Ама битно сфатив дека имам нови омилени актери - Matthew MacFadyen и Mads Mikkelsen. Првиов уште во Death at a funeral ми остави впечаток, а со Frost/Nixon покажа дека е звер, јесда одредени улоги му лежат.

За Mikkelsen, звер во Бонд филмот, секогаш кога ќе го видам во друг филм, ми дава желба пак да го изгледам Бонд. : )

А овие мускетариве, искрено за ништо не ги бива. Овој Андерсон ко режисер ми е познат овака, ама не ми текнува што друго снимал. На IMDB викаат дека стандард му е да направи добар почеток и да го усере цел филм после. Филмот со мускетарите од 1993та е даааалеку боље.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.686
Поени од реакции
59.839
Прејака идеја и се друго катастрофа реализација. Се плашам дека идеме кон времето на Idiocracy, многу побрзо него планираното.

А овие мускетариве, искрено за ништо не ги бива. Овој Андерсон ко режисер ми е познат овака, ама не ми текнува што друго снимал. На IMDB викаат дека стандард му е да направи добар почеток и да го усере цел филм после. Филмот со мускетарите од 1993та е даааалеку боље.
Тоа што не ми иде во глава е дека сценаристот е истиот што го има напишано The Truman Show. После ова сценарио не би му дал епизода од HIMYM да пишува...

За Мускетарите пишав уште кога го видов трејлерот пред скоро една година. Уште ракета им фалеше да полетаат. Мислам wtf, нека ги остават старите филмови на мира...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Колку да прашам, кога ќе има нов филм во темата за дискусија?

Kajgana Shop

На врв Bottom