Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Да. Вреди.
Патем ѕирни во темата за последен гледан филм, ќе наидеш на добри рецензии.

Да. Вреди.
Патем ѕирни во темата за последен гледан филм, ќе наидеш на добри рецензии.
Неможев да најдам ништо за филмов.А ми рекоа дека бил доста интересен само не ми кажуваа никакви рецензии демек ќе сум уништел се ако сум знаел од напред што се работело во филмот

Терај во темата, све е со спојлери напишано таму.

In time :povraka:

Сериозно, еден од најлошите филмови што сум ги гледал. Сценариото е за смеење, глумата е очајна. Нема ништо полошо од филм со прекрасна идеја која е брутално упропастена. Тоа што сум љубител на дистописки филмови дополнително ми ја зголеми болката гледајќи го ова промашување. Комплетна катастрофа.

Јас ги гледав првите 20 минути од In Time, после го премотав цел и ги гледав последните пет минути од филмот и го сфатив што се деси во меѓувреме.
Тешко срање од филм.

Ја мислев да го глеам InTime само заради Оливија Вајлд :love: , али ме предомисливте.... Штом така, поарно ќе си пуштам епизода од House... :LOL:
И она е во филмот само 10-15 минути.
Инаку супер идеја имаше филмот, ама некако глупаво беше разработена, па и ептен смешно сценарио имаше.
За у друштво да го гледаш филмов е измислен. Јас барем така го доледав.

Каков мизерен „глумец“ е Џастин Тимберлејк. Па и уште носечка улога му дале во In Time. Нека му дадат таму да си снима Aniston-like комедии колку да не го гледам. Ради него го изгасив филмот во 15та минута.

Океј е у оваа тема да го пофалам Warrior?

Каков филм... damn good! :eek:
Само крајот ич не ми прави мерак, можеле многу подобар да го направат. Ама освен крајот, другото беше феноменоменално, уживав у тие 2 саати.

(^Како ви се гледа тој Марки Марк, и во Америка овој што беше сега прво место на бокс офис Контрабенд, трчаат луѓево да го гледаат поради него :свиркам:)

КОга постерите би ја кажувале вистината, овојпат за оскаровскиве филмови
http://www.guardian.co.uk/film/gall...mock-film-posters#/?picture=385346514&index=0

"look! George Clooney is good at acting"
"Gary Oldman is a badass in glasses"
Најсмешно ми е за римејков на Финчер - "the movie you already saw...now in english" :pos:

The Room - worst movie ever. Мора дасе изгледа за да сватите за што зборувам... еве ви неколку сцени како привју.

Да не беше Nostalgia Critic немаше да знам за филмов.Дефинитивно најлошиот најдобар филм кој вреди да се гледа-и секако подобра љубовна приказна од Твајлајт.:D

In time :povraka:

Сериозно, еден од најлошите филмови што сум ги гледал. Сценариото е за смеење, глумата е очајна. Нема ништо полошо од филм со прекрасна идеја која е брутално упропастена. Тоа што сум љубител на дистописки филмови дополнително ми ја зголеми болката гледајќи го ова промашување. Комплетна катастрофа.

Прејака идеја и се друго катастрофа реализација. Се плашам дека идеме кон времето на Idiocracy, многу побрзо него планираното.

Од друга страна, го гледав Тројцата Мускетари. Катастрофа. Ама битно сфатив дека имам нови омилени актери - Matthew MacFadyen и Mads Mikkelsen. Првиов уште во Death at a funeral ми остави впечаток, а со Frost/Nixon покажа дека е звер, јесда одредени улоги му лежат.

За Mikkelsen, звер во Бонд филмот, секогаш кога ќе го видам во друг филм, ми дава желба пак да го изгледам Бонд. : )

А овие мускетариве, искрено за ништо не ги бива. Овој Андерсон ко режисер ми е познат овака, ама не ми текнува што друго снимал. На IMDB викаат дека стандард му е да направи добар почеток и да го усере цел филм после. Филмот со мускетарите од 1993та е даааалеку боље.

Прејака идеја и се друго катастрофа реализација. Се плашам дека идеме кон времето на Idiocracy, многу побрзо него планираното.

А овие мускетариве, искрено за ништо не ги бива. Овој Андерсон ко режисер ми е познат овака, ама не ми текнува што друго снимал. На IMDB викаат дека стандард му е да направи добар почеток и да го усере цел филм после. Филмот со мускетарите од 1993та е даааалеку боље.
Тоа што не ми иде во глава е дека сценаристот е истиот што го има напишано The Truman Show. После ова сценарио не би му дал епизода од HIMYM да пишува...

За Мускетарите пишав уште кога го видов трејлерот пред скоро една година. Уште ракета им фалеше да полетаат. Мислам wtf, нека ги остават старите филмови на мира...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom