Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможев да најдам ништо за филмов.А ми рекоа дека бил доста интересен само не ми кажуваа никакви рецензии демек ќе сум уништел се ако сум знаел од напред што се работело во филмотДа. Вреди.
Патем ѕирни во темата за последен гледан филм, ќе наидеш на добри рецензии.
Kazejte nekoj film be, odamna nemam gledano. Sakav The Double ama koga go vidov tipcheto od That 70's Show go bataliv...
beneamata напиша:
Inside Job
И она е во филмот само 10-15 минути.Ја мислев да го глеам InTime само заради Оливија Вајлд, али ме предомисливте.... Штом така, поарно ќе си пуштам епизода од House...
![]()
Кај мене навиваат за ЛимитлесА јас читам на фб кај една другарка: Аџастмен биро најбољи филм евер
![]()
The Room - worst movie ever. Мора дасе изгледа за да сватите за што зборувам... еве ви неколку сцени како привју.
In time :povraka:
Сериозно, еден од најлошите филмови што сум ги гледал. Сценариото е за смеење, глумата е очајна. Нема ништо полошо од филм со прекрасна идеја која е брутално упропастена. Тоа што сум љубител на дистописки филмови дополнително ми ја зголеми болката гледајќи го ова промашување. Комплетна катастрофа.
Тоа што не ми иде во глава е дека сценаристот е истиот што го има напишано The Truman Show. После ова сценарио не би му дал епизода од HIMYM да пишува...Прејака идеја и се друго катастрофа реализација. Се плашам дека идеме кон времето на Idiocracy, многу побрзо него планираното.
А овие мускетариве, искрено за ништо не ги бива. Овој Андерсон ко режисер ми е познат овака, ама не ми текнува што друго снимал. На IMDB викаат дека стандард му е да направи добар почеток и да го усере цел филм после. Филмот со мускетарите од 1993та е даааалеку боље.