- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
http://www.makedonija24.mk/content/show/CatId/4/ContentId/10828 И после Даунинг нечинел. 5/5 муце, 5/5 ))))))))
Заради ова видео американските газди на Ливерпул платија 20 милиони...., не знаеја дека е монтажа.http://www.makedonija24.mk/content/show/CatId/4/ContentId/10828 И после Даунинг нечинел. 5/5 муце, 5/5 ))))))))
Па така купуваат американците одат на јутјуб пишуваат football tricks и од таму бираат играчи, не знаат тие што е скаут нема тоа во АмерикаЗаради ова видео американските газди на Ливерпул платија 20 милиони...., не знаеја дека е монтажа.
Неколку нафрлувања ја проигруваше и публиката а?Што се чешате сега со играчите на Ливерпул ? Даунинг не вреди 20 милиони фунти, Даунинг вреди злато, тој има најмногу нафрлувања во Премиер Лигата оваа сезона, за негова несреќа ни една од тие не беше претворена во погодок, сепак Даунинг е звер играч може што сакате да си кажувате !
разликата помеѓу тоа да бидеш уругваец и капитен на англиска репрезентација кога играш во ПЛBREAKING: England captain Terry not to stand trial on charge of racially abusing opponent until after Euro 2012. Case adjourned until July 9
Aj nema da zboram za Suarez ama realno neznam koja e logikata da mu se sudi na Teri-igrac koj sto e kapiten vo tim so 10 crnci.разликата помеѓу тоа да бидеш уругваец и капитен на англиска репрезентација кога играш во ПЛ
Јасно беше тоа од старт...имав еден пост баш за тоа како целата федерација е сјебана...овој дупи жени....расисти у тим каде што пола се црнци...али ај, ќе исправаме крива дрина со Уругваецов, ќе му покажеме "кој е кој"....разликата помеѓу тоа да бидеш уругваец и капитен на англиска репрезентација кога играш во ПЛ
Знаеш што ми е најсмешно.....ај што е монтажа, монтажа е....него како тоа оовиие добиваат информација, дека Дауининг е купен баш поради ова видео...скаути на клубот не го прателе...и пази газдите го сакале во тим....комедии ни се порталиве по некогаш Но, секоја чест за имагинацијатаhttp://www.makedonija24.mk/content/show/CatId/4/ContentId/10828 И после Даунинг нечинел. 5/5 муце, 5/5 ))))))))
И мене да ме стават може ќе нафрлувам од сегде и ќе имам најмногу нафрлени ама треба да имаш осет за тоа.Што се чешате сега со играчите на Ливерпул ? Даунинг не вреди 20 милиони фунти, Даунинг вреди злато, тој има најмногу нафрлувања во Премиер Лигата оваа сезона, за негова несреќа ни една од тие не беше претворена во погодок, сепак Даунинг е звер играч може што сакате да си кажувате !
Па и Суарез игра(л) со црнци, не ја сваќам поентата. Ако ги прекршил правилата (и ако заради истата ствар се казнувале и други играчи), треба да јаде казна. Не е во ред да постојат двојни аршини. Туку не ми беше целта да се расправам околу Тери и Челзи, туку само сакав да го истакнам лицемерието на ФА.Aj nema da zboram za Suarez ama realno neznam koja e logikata da mu se sudi na Teri-igrac koj sto e kapiten vo tim so 10 crnci.
I baska FA go kazni Suarez a Terry ima sudski slucaj
Не се криви нашите портали, они само преведуваат.Знаеш што ми е најсмешно.....ај што е монтажа, монтажа е....него како тоа оовиие добиваат информација, дека Дауининг е купен баш поради ова видео...скаути на клубот не го прателе...и пази газдите го сакале во тим....комедии ни се порталиве по некогаш Но, секоја чест за имагинацијата
City must be thinking 'how can they be level on points with that injury list?????