Drugarce polesno e da im kazes da ti dadat po 50 evra na zaem, najseriozno.Оваа сезона треба да сфатиме дека Видич неможе да се замени лесно...
Оваа сезона треба да сфатиме дека Ван дер Сар неможе да се замени толку брзо...
Оваа сезона треба да сфатитЕ дека и коа лошо игра тимот и коа не осваја трофеи не се пљука одма по играчите...
ПС. абе со ф или в е?
Факт е дека ДДГ е страшен талент. Фала богу, затоа е и во Манчестер, инаку како би го зел Ферги, но РАНО е за да го става на вакви утакмици. Ако веќе вака гледаме, зашто и Погба не го стаи да игра против лузерпул, и он е талент или Погба. Уствари него го продадовмеУште кога играше во А.Мадрид кога немаше никакви шпекулации за ДДГ да премине во Јунајтед многу сакав да дојде кај нас бидејки знаев дека ВДС иде во пензија.Највеке ме израдува трансферот на ДДГ,искрено малце ме разочара.Но неговата кариера тек сега започнува има уште дооооолги години да игра.Со поголема минутажа ке го седне Линдо на клупа
Сеа Погба или Погба? Реши сеФакт е дека ДДГ е страшен талент. Фала богу, затоа е и во Манчестер, инаку како би го зел Ферги, но РАНО е за да го става на вакви утакмици. Ако веќе вака гледаме, зашто и Погба не го стаи да игра против лузерпул, и он е талент или Погба. Уствари него го продадовме
Шала на страна јас лично во ДДГ не гледам ништо загубено, напротив, допрва неговата ера ке дојде, но сега да се става НЕ. ПРЕРАНО е зошто во многу наврати се покажаа неговите киксови како РЕШАВАЧКИ. Како на пример со блекбурн. Исто така во предходните постови прочитав дека Евра бил виновен за голот. Да, направи кикс, но зошто стои Де Геа на гол? Па он ако не ги исправа киксовите кои што некогаш ке ги направат дефанзивците, зошто е тогаш?
Како и да е. Доста е критикување, одлична партија изиграа со оглед на тоа што МНОГУ луѓе ни фалеа.
И за крај. Комбинација Рафаел(десен бек)+ Валенсија(десно крило) =
imashe shansi da go fati ama " c'est la vie "Некој нека ми објасни како Де Геа би го фатил шутот на Кајт.
Со магнетНекој нека ми објасни како Де Геа би го фатил шутот на Кајт.
Го виде детето што му ја фати жива на Федерер?Со магнет