Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.826
Поени од реакции
11.455
Се супер, ама де геа не е за прв голман. Па макар и ги одбранил следните 100 пенали, сеуште е ментално слаб. Тоа е, живи здрави, идеме на титула сега.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Е вака сеа .. како прво САФ мислев дека веќе има сватено дека Де Геа е слаб за онакви високи топки, од нафрлувања, корнери и слично. Денес игравме против Ливерпул, кој во нападот го имаа Керол, имаат скокачи како Агер, Шкртел .. денес требаше Линдегард да брани.

Како второ се виде дека фалеа Нани и Руни. Цело време топката во нас, нема кој да шутне, нема кој да влезе у 16ник, буквално без идеја кружеа цело време.

Рафаел секоја чест за дечкото, сеуште мислам дека еден од најдобрите десни бекови во светот. Валенсија исто така, одлично изигра.

За вториот гол катастрофална грешка на Евра, заборави на Кајт, со право толку се лутеше Де Геа. Убаво изјаве Ферги еднаш дека нема да го игра Евра денес, мислам дека и поубо ќе направеше.

Како и да е, испаднавме, нема враќање. И ако знае некој нека пиши во врска со повредените, Руни, Нани, Клеверли, Јанг ... кога ќе се вратат.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ја би,Де Геа да брани против Стоук.
Него стариот кој лисец е у пм,Де Геа прими гол и одма го пушти Линдо да се загрева,го уплаши ДДГ :D

Подобри бевме незаслуживме пораз али тоа е...Рафаел денеска едноставно растури партали ги напрај :cuc:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Штета само вие изгледа овде на форум се правите светци за Де Геа, едноставно ме разочара! 2-3 одбрани 3-4 грешки.... (зборам за првиот гол и за неколкуте киксови на натпреваров). Колку дадовме не се сеќавам точно 15,16,17,18 мил. ?
Мислам дека гадно се заебавме али што е тука е, дај боже да почни да брани како што треба ама тешка работа.
Испаднавме од едни серковци кои не знаеја цела утакмица да создадат акција :confused:
85 мин . морав да заминав всала и си реков ај нерешено или пак ќе тепавме, ко си идам дома глем сме изгубиле алал да му е:cuc:.
И како шлаг на то само Ман Утд ме турна на ливчето ОМГ, ОМГ!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Уште кога играше во А.Мадрид кога немаше никакви шпекулации за ДДГ да премине во Јунајтед многу сакав да дојде кај нас бидејки знаев дека ВДС иде во пензија.Највеке ме израдува трансферот на ДДГ,искрено малце ме разочара.Но неговата кариера тек сега започнува има уште дооооолги години да игра.Со поголема минутажа ке го седне Линдо на клупа ;)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.745
Ај бе шо се секирате, Ферги ќе го викне сега ВДС пак да брани.
У мода е тоа :icon_lol:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ипак мислам дека треба Берабтов да го играме повеќе, сварно е штета да закржлави на клупа, а да го форсира Велбек на кој што допрва ќе му дојде времето.......

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Au, sve po staro tuka, kolnenje majki do beskraj :)

Si go primivme posteno, 150 povredeni igraci, neozbilnosta na Velbek koga mozese da sutira i taka. Zdravje, ideme ponatamu.
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 21:17 ---
Оваа сезона треба да сфатиме дека Видич неможе да се замени лесно...

Оваа сезона треба да сфатиме дека Ван дер Сар неможе да се замени толку брзо...

Оваа сезона треба да сфатитЕ дека и коа лошо игра тимот и коа не осваја трофеи не се пљука одма по играчите...

ПС. абе со ф или в е?:tapp::pos:
Drugarce polesno e da im kazes da ti dadat po 50 evra na zaem, najseriozno.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Уште кога играше во А.Мадрид кога немаше никакви шпекулации за ДДГ да премине во Јунајтед многу сакав да дојде кај нас бидејки знаев дека ВДС иде во пензија.Највеке ме израдува трансферот на ДДГ,искрено малце ме разочара.Но неговата кариера тек сега започнува има уште дооооолги години да игра.Со поголема минутажа ке го седне Линдо на клупа ;)
Факт е дека ДДГ е страшен талент. Фала богу, затоа е и во Манчестер, инаку како би го зел Ферги, но РАНО е за да го става на вакви утакмици. Ако веќе вака гледаме, зашто и Погба не го стаи да игра против лузерпул, и он е талент или Погба. Уствари него го продадовме :D
Шала на страна јас лично во ДДГ не гледам ништо загубено, напротив, допрва неговата ера ке дојде, но сега да се става НЕ. ПРЕРАНО е зошто во многу наврати се покажаа неговите киксови како РЕШАВАЧКИ. Како на пример со блекбурн. Исто така во предходните постови прочитав дека Евра бил виновен за голот. Да, направи кикс, но зошто стои Де Геа на гол? Па он ако не ги исправа киксовите кои што некогаш ке ги направат дефанзивците, зошто е тогаш?
Како и да е. Доста е критикување, одлична партија изиграа со оглед на тоа што МНОГУ луѓе ни фалеа.
И за крај. Комбинација Рафаел(десен бек)+ Валенсија(десно крило) = :cuc:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Факт е дека ДДГ е страшен талент. Фала богу, затоа е и во Манчестер, инаку како би го зел Ферги, но РАНО е за да го става на вакви утакмици. Ако веќе вака гледаме, зашто и Погба не го стаи да игра против лузерпул, и он е талент или Погба. Уствари него го продадовме :D
Шала на страна јас лично во ДДГ не гледам ништо загубено, напротив, допрва неговата ера ке дојде, но сега да се става НЕ. ПРЕРАНО е зошто во многу наврати се покажаа неговите киксови како РЕШАВАЧКИ. Како на пример со блекбурн. Исто така во предходните постови прочитав дека Евра бил виновен за голот. Да, направи кикс, но зошто стои Де Геа на гол? Па он ако не ги исправа киксовите кои што некогаш ке ги направат дефанзивците, зошто е тогаш?
Како и да е. Доста е критикување, одлична партија изиграа со оглед на тоа што МНОГУ луѓе ни фалеа.
И за крај. Комбинација Рафаел(десен бек)+ Валенсија(десно крило) = :cuc:
Сеа Погба или Погба? Реши се :)

Искрено мислам дека во оваа состојба на Јунајтед му треба некој од овој калибар.

Да пратиме и ние некој во болница.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Sir Alex: "The offer for Pogba is still there for the boy but his agent's never got back to us"
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 00:11 ---
Некој нека ми објасни како Де Геа би го фатил шутот на Кајт. :notworthy:
imashe shansi da go fati ama " c'est la vie ":нинџ:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Изгледа од Бенфика ќе дојдат двајца летово, и Гаитан и Гарсија.

А ова се што имате зборено за ДДГ ќе си го повлечете наредната сезона, здравје Кантона. Можете да ми го ставите постов во букмарк. Сите фудбалери кои доаѓаат во нов тим помалку или повеќе грешат, но затоа што е ова голманска позиција е поосетлива. Ај присетете се ВДС какви проблеми имаше со комуникацијата поготово со Рио кога беше нов во клубов.
Мислам, смешно е, Руни промашува празен гол против Базел - никој ништо не вика, Евра требаше да затвори за вториот гол денес - сите се сипаат на ДДГ. Ама разбирам, после О`Шеј и Браун мора да се најде ново жртвено јагне.
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 00:12 ---
Некој нека ми објасни како Де Геа би го фатил шутот на Кајт. :notworthy:
Со магнет :гик:
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 00:16 ---
Ова детево Андреас Переира денес пристигна во Манчестер, на тој купот кај што настапувал го освоил ова

Не е лошо за АМ.

Kajgana Shop

На врв Bottom