Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
А што фати неколку живи, ко слободниот на Џерард, не се рачуна. Кајт непречен од никого, Де Геа е крив... Али се познавате тие, коа Де Геа ќе прими гол по наводно негова грешка, одма се јавувате.
Па то се топки што и би требало да ги фати, ништо посебно. Колку сакаш брани го првиот гол е негов кикс, во голманскиот простор не смее да си го дозволи тоа.
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 15:56 ---
А што фати неколку живи, ко слободниот на Џерард, не се рачуна. Кајт непречен од никого, Де Геа е крив... Али се познавате тие, коа Де Геа ќе прими гол по наводно негова грешка, одма се јавувате.
Па то се топки што и би требало да ги фати, ништо посебно. Колку сакаш брани го првиот гол е негов кикс, во голманскиот простор не смее да си го дозволи тоа.

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
kupo
дечки не е провокација ова
еден мој школски на facebook цел ден гњавеше со статуси од типот "уште 1 саат, пола саат до поразот на ливерпул".
епа поздрав до него (ќе се препознае) "10 минути по поразот на манчестер јунајтед" :pos::pos:
kupot ok...dali i vie ke go osvoite,ama ke se vidime na 11.02 vo PREMIER LIGATA pa da se preracunamo togas koj e koj...inaku nasite 19 tituli gi pozdravuvaat vasite 18 od tursko vreme sto gi osvoivte...:D :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Овој пораз е грешка и на САФ, се виде дека уште во 60та мин Гигс душа немаше у него, Бербатов на клупа го чувам Велбек сам у напад неможе па го стави чичарито, они двајца за заедно у напад не се.. А 2 гол е кривица на Евра заспа.. Де геа можеше и подобро да реагира.. ама му рипна топката баш пред него.. Сеа ни останува само Премиер лига а очекувам и да идеме до финале на Лига европа и да го освјоме! зашо нема сега што друго да се игра.. од све живо испаднавме!

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Оваа сезона треба да сфатиме дека Видич неможе да се замени лесно...

Оваа сезона треба да сфатиме дека Ван дер Сар неможе да се замени толку брзо...

Оваа сезона треба да сфатитЕ дека и коа лошо игра тимот и коа не осваја трофеи не се пљука одма по играчите...

ПС. абе со ф или в е?:tapp::pos:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Несреќен пораз и дај прекинете да го плукате Давид не беше толку лош како што вие го правите одбрани 2 добри топки на Макси и скободниот на Жерард дај нека освојува Ливерпул купови ние да гледаме да си освоиме лигата оваа сезона јас би бил презадоволен :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Она што најмногу ме нервира е тоа што примивме два гола без врска. Никаква акција немаше кај двата. Честопати гледаме вакви срања од голови во нашата мрежа и постојано ломотиме за Де Г(Х)еа и Лиденгард. И двете топки можеше да ги фати ама напнатоста, збунетоста и публиката си го направија своето. Како и да е, и ова е успех. Со втор тим против Лузерпул да им дадеш таков отпор не е мала работа. И од една страна сум и задоволен што фала Богу денес не се повреди никој за разлика од речиси секоја претходна утакмица.
Наредна со Стоук а после со Челшит а тек наредната со истиве гниди. Се надевам поголем број од повредените ке се вратат па ке можеме да ги завршиме со добар резултат.

Патем, Валенсија :cuc:

Член од
28 јануари 2010
Мислења
493
Поени од реакции
117
Лош пораз. Повеке игравме со топка, ама немаше кои да вкара гол.
По мое мислене наи добар беше Сколс. Наместо Гигс или Велбек дедо Алекс замени него.
Гигс - 0.
Велбек - 0 мува бес глава.
Де Геа - напнат и не беше спокоен.
Чича - и он одамна иншто не играе.
Бразилчето, Валенсиа и жолтото донекаде играха добро.
А Сколс наи добар.
И се пак, жал ме е оти бевме по добри а паднавме

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Некој имаше спомнато за Гигс, дека немал душа во 60та минута.. Јас имам приметено дека Ферги кога го игра Гигс во прв тим, ептен ептен ретко го вади од игра до крајот на мечот... Скоро никогаш... Денес гледав со друштво.. И викат, Гигс не го бива овој меч.. Им викам ако Фергусон го извади Гигс до крај ќе го сечам пред вас.. И за беља овој го вади во 91ва... Ама ај ми простија :pos:.. Иначе, за поразот не ми е многу мака... Да не беше од Ливерпул ич немаше да ми е мака... Дури поарно што испаднавме.. многу побитно е да извадиме добри резултати наредните 3 меча.. Со Стоук, Челзи и Ливерпул на ОТ.. ГЛОРИ!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.473
Поени од реакции
7.946
Кој к*р пљукате по де геа?? Претходната на Анфилд го величевте бог го напраивте,сеа пропаднат трансфер едно друго јадете гомна.И нз што се глупирате кога знаете дека има проблем со очите и не гледа убаво.Сите грешки што ги направи,првиот вториот гол, топката кога му падна од раце и отиде у корна итн... значи толку е очигледно!!:confused:
Првиот гол е типичен пример!Керол му сметаше гу бутна да најде простор Агер шутна и буквално не ја виде топката дури на глава му падна...

И дај не тупете одлично изигравме,само немавме добра реализација,едино Валенсија правеше големи испади,набацува топка а пред него агер...Се усра у второ полувреме..Задоволен сум од играта поготово на Енфилд што е... Боље сме од предходниот пат

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Ај сега и Ван дер сар да го вратиме од пензија :нинџ:
Зар после овој натпревар можете да пишувате дека Де геа е огромен талент и дека повеке од Линдергард заслужува да биде number 1 :facepalm:
Гигс требаше да се извади бидејки се виде дека неможе да издрижи 90 минути иако се трудеше,Сколс легенда и на овие години одлично се движише и даваше одлични пасови,Рафаел одличен.
Смолинг многу грешки направи али човекот кој не заеба по незнам кој пат е (според многу навивачи тука јакиот талент) Де Геа кој дефинитивно треба да се прати со авион во Шпанија одма додека не не зафркнал уште некоја утакмица. Oвој пораз оди на негова душа. :гомце:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Кој к*р пљукате по де геа?? Претходната на Анфилд го величевте бог го напраивте,сеа пропаднат трансфер едно друго јадете гомна.И нз што се глупирате кога знаете дека има проблем со очите и не гледа убаво.Сите грешки што ги направи,првиот вториот гол, топката кога му падна од раце и отиде у корна итн... значи толку е очигледно!!:confused:
Првиот гол е типичен пример!Керол му сметаше гу бутна да најде простор Агер шутна и буквално не ја виде топката дури на глава му падна...

И дај не тупете одлично изигравме,само немавме добра реализација,едино Валенсија правеше големи испади,набацува топка а пред него агер...Се усра у второ полувреме..Задоволен сум од играта поготово на Енфилд што е... Боље сме од предходниот пат
не бе брат, супер изигра Де Геа денеска, да не беше он ќе не напунеа:гомце: Одговара?
ПС. абе со ф или в е?:tapp::pos:
‘‘Ф‘‘ конечен одговор :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.473
Поени од реакции
7.946
не бе брат, супер изигра Де Геа денеска, да не беше он ќе не напунеа:гомце: Одговара?
Не е дали ми одговара или не ама тоа е вистината... плус 21 год има.Лидегард е исто така одличен голман и поискусен засега може да биде број 1.Мој фаворит у последните утакмици, но де геа е купен да го замени ВДС а Линдегард е исто така тука да помогне и плус поискусен е од него.
Пис:X3:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.738
Поени од реакции
9.491
Имавме посед, имавме игра, ама немавме нешто поконкретно кон голот на Реина. Де Геа не беше виновен за головите, иако можеше да интервенира, но целата вина сигурно не оди кон него.. За првиот гол добро се виде идејата на Ливерпул како од корнер да постигнат гол и успеаа во својата намера, а за вториот целата вина лета кон Евра. Како си го остави Кајт сам тоа е нешто чудно, а не му се случува прв пат така да се заборави да покрие играч во изминатиов период. Одиме напред.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
"Ливерпул не заслужи победа на Енфилд против Јунајтед во ФА купот." - Џерард

Kajgana Shop

На врв Bottom