Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.742
Поени од реакции
9.498
кој е овој гарсија? Што позиција игра?
Нешто налик позицијата на Керик со тоа што може да игра и подефанзивно. Од школата на Реал е. За добар играч се работи сепак и добро би дошол во тимот.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
sea ja izgleav utakmicata ,VALENCIA ZVERI6TE gi:drk::drk::drk: rasistickive kopuci kako mu saka :drk:. pod itno dogovr nov i pokacuvanje plata malo stimul da mu dadat da ne ni go zeme nekoj ;EFA ili kako i da se vika treba novi sankcii da mu turi na liver-fail u 25min koa evra go izveduvase autot site mu se dereea niger niger; na Gigsey mu tereba 1.5utakmici odmor star e coekot ali zver; Prviot gol bese cist faul nad golman treba da si gi sredat sudiive ova anglicanive imaat mn fail-ovi u posledno vreme vo nasa steta; de gea ne bese tolku los ko so go ispoplukavte predhodno ,no ne bese ni tolku dobar ,prosecen golman na MAN.UTD ne mu treba mislam treba da stai nekolku kila muskulna masa na nego za da bide podobar a u megjuvreme anders lindegaard prv izbor neka si bide. Taka da mojava ^^ekspertska disertacija ^^ zavrsi fala na paznja :vozbud::vozbud::vozbud: glory glory man united :vozbud::vozbud::vozbud:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Знам дека е оф-топик ама не можам да се изнасмеам на реакцијата на Венгер по промашувањто на Ван Перси

И Ван Перси направи Double Facepalm ама не можам да ја најдам сликата :)

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Ако може да некој да постира кои трансфери ги направивме зимава in/out. Не сум во тек со настаните. :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ако може да некој да постира кои трансфери ги направивме зимава in/out. Не сум во тек со настаните. :)
in - empty :)
out - Гибсон во Евертон, Диуф позајмен до крај на сезона во Хановер, за друго ни ја не сум во тек! :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
in - empty :)
out - Гибсон во Евертон, Диуф позајмен до крај на сезона во Хановер, за друго ни ја не сум во тек! :)
Не е позајмен Диуф, шитнат е. Гибсон, Диуф и Дринквотер од резервите - аут. Ин, само тоа детето од ПСВ, Андреас Переира.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле на официјалната страна на ФБ пишале честит рожден ден Берба, за момент помислив дека ја хакнале Бугари

Kajgana Shop

На врв Bottom