S
Stivie G
Гостин
Данците можат да бидат како Италија на СП 2006, едвај се пласираа па на крајот може да освојат
Абе искрено најмногу ми беше ако освоеше Шпанија, ќе требаше да се одбира друг домаќин да се одбере за квалиф. турнир.Уште ли планираш ЕлНињо, јебала те калкулација. Ако сакаш да направиш нешто мора да си спремен на СЕ!
Ма каква хрвааањдстака бре, множи ги со 0Абе искрено најмногу ми беше ако освоеше Шпанија, ќе требаше да се одбира друг домаќин да се одбере за квалиф. турнир.
Ова Данциве пак се провлекоја е*аго, каков среќен гол дадоја со помош на одбраната на Шпанија.
На крај, ќе освојат Данска или Хрватска, за да ние имаме најтешка група.... никогаш по полесниот пат.
Хансен е играч на првенството и веројатно најдобриот ракометар моментално
Пријави кај администрација.тоо милојко стави песна. БАН!!
Милојко бе колку чаши "шљивовача" испи па си толку луд јеботе..Још пола сата јебачемо хрвата
Ајмо сада Сви ........................ Citro и Ти !
Добар ! Добар !Чисто за потсетување..ова беше еден од најдобрите навивачки моменти на првенството
По грешка сум зел од тоа шишето што пишуе " Отворите само у случај тешке повреде" 55 степена.Милојко бе колку чаши "шљивовача" испи па си толку луд јеботе..
Немој само да плачеш после утакмица " кад вас похарају Хрвати" .
Брат, нејќам сеа да се рапсраваме за националистички работи, но ова со терасава ако е детски, ондак српскиве навивања се за у бебешки јасли.Добар ! Добар !
Само она со тарасата малце детски е, али ОК. Ствар укуса.